İlk Face'im ve Create Player'dan yaptım benzetmeye çalıştım... Buyrun;
heh heh pek fazla benzememiş ...
biraz gençleştirmişsin carewi :D
Oyun içi biraz abuk oldu yaşlandırdım azcuk
Başka yorum?
bak ben yaptım birazdan screen koyarım benden sana tavsiye elmacık kemikleri çıkart dudak biraz ilerde kafası uzun ince çene uzun ince kaşlar yukarda biraz ve ağızda tebessüm ifadesi yap ve büyük olsun ağzı tamam mı
Oke yaparım birazdan. Seninkinide koysana
bakle birass bi şey üzerinde çalışıom en geç bi saat soora koyarım bakarsın bende create playerdan yaptım zaten benzedi gibi bide face programı çıkmış soccergaming sitesinde ona bi baksana ben çalıştıramadım yaa şimdi tcm 2005 den takım aktarmaya kasıom da aktarılan takıma kit raptorla forma importlayamıom abi nasıl olcak delirdim bi saat fln uğraşıyım koyarım o zaman
baba çözünürlük ayarı nerden yapılıyo yaw photoshop şuanda elimde yok screen koyamıom bi türlü yardımmmmmm
nois kardes yani bu adam benzememis istersen sana nasil face yapildigini sölieyim msn den bende tam herseyi ile bilmiorum ama ginede az bise biliorum
msn addresim baska arkadaslarda yardim isterse:H_Sukur@msn.com
Okke
baba üniversiteden yeni geldim şimdi daha oturdum bilgisayarın başına john carew john carew i love you john carew de ;)
aktaramıom abi photoshop olmayınca sen face creator u denedin mi???
taw oyuna nasıl aktarıcaz bir bilen yokmu yaw
YAZAN BALLİ79 deneyimli olan varsa lütfen yassın
Yollanmaz heralde tabi bana biri create playerların olduu dosyayı söylerse yollaruz...
Nerden bakçaz
:mad:
nerden bakıyoz bulamadım:o
saol itoğlu it
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: