Mithrandirr YA BÖLE BİŞİ OLURMU YA BEN 22 GUNDUR NETE GİREMİOM ARKIN EVİNDEN GİRİOM ŞU ANDADA NE İŞSSE VALLA BU AY BOSUBOSUNA GİTTİ 70 MELYON OHOHOHOHO MİLLET MSNDEN SİLDİM SANMIŞ YANİ BU PTTNİN YAPTIGI DORUMU ŞİNDİ?????? :mad:
DeNiZ Orjinal Mesajı Yazan: Mithrandirr YA BÖLE BİŞİ OLURMU YA BEN 22 GUNDUR NETE GİREMİOM ARKIN EVİNDEN GİRİOM ŞU ANDADA NE İŞSSE VALLA BU AY BOSUBOSUNA GİTTİ 70 MELYON OHOHOHOHO MİLLET MSNDEN SİLDİM SANMIŞ YANİ BU PTTNİN YAPTIGI DORUMU ŞİNDİ?????? :mad: sence bu ptt nin sucu mu??bi daha düsün
mazlumfirari telefon açıp şikayet ettinmi sorun kesin ilgisizliktendir bakmıyolar bişe varmı diye 555 12 15 adsl sorun hattı ara sor sen nerdeydin şimdiye kadar haci adsl borç-555 21 30 adsl sorun-555 12 15 bunlar önemli yaf
DeNiZ benimde basima geldi adsl sorunu 3 gün gelmedi genel müdürlüe sikayet dilekcesi yazdim babam telekomcuydu adamlari fircaladi hemen düzellttiler..sikayet edin..
Mithrandirr YA ADAMLAR YENİ TOPLAMAM MERKEZİ KURDULAR SİZ DÜŞÜNÜN artık hala gelmedi net ben arkın evindeyim millet dio nie cvp vermion ösel mesajlara falan yani çok kotu bi durum ya ne demek 1 ayy offff
DeNiZ Orjinal Mesajı Yazan: Mithrandirr YA ADAMLAR YENİ TOPLAMAM MERKEZİ KURDULAR SİZ DÜŞÜNÜN artık hala gelmedi net ben arkın evindeyim millet dio nie cvp vermion ösel mesajlara falan yani çok kotu bi durum ya ne demek 1 ayy offff kardesim adam giibi anlat da sorunun ne anliyaliim..toplamam merkezi bu ne ya?toplama merkezi olsa bile o ne?bi anlatsana!! :rolleye3:
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: Mithrandirr YA ADAMLAR YENİ TOPLAMAM MERKEZİ KURDULAR SİZ DÜŞÜNÜN artık hala gelmedi net ben arkın evindeyim millet dio nie cvp vermion ösel mesajlara falan yani çok kotu bi durum ya ne demek 1 ayy offff Noldu kardeş? Bağladılar mı bağlantını?