sertacbjk tcm 2005 için ilk patch çıktı yükleyen arkadaşlar varsa yada bilenler bu patchin ne işe yaradığını söyleyebililermi???
aziz77 Orjinal Mesajı Yazan: sertacbjk tcm 2005 için ilk patch çıktı yükleyen arkadaşlar varsa yada bilenler bu patchin ne işe yaradığını söyleyebililermi??? Bu patch oyundaki bug(hata)ların düzeltilmesine ve sorunsuzca oyunun çalışmasına yarıyor! www.totalclubmanager.com sitesinden yükleyebilirsiniz.Şahsen ben yükledim oyun sorunsuz çalışıyor.Fakat tek eksiğimiz TCM 2005 Türkçe Dil Yaması !!! :applause:
Exvision Bu konuyla ilgili başka bir topicde yorum yapmıştım . Oyundaki hataları düzeltiyor ben kendi sitesinden yükledim ve çalıştı .
Exvision Bundan önce açılan konuda yazıyordu tam olarak bilmiyorum . Ama hata olmasa adamlar neden çıkarsınki patch i . . .
sertacbjk Orjinal Mesajı Yazan: aziz77 Bu patch oyundaki bug(hata)ların düzeltilmesine ve sorunsuzca oyunun çalışmasına yarıyor! www.totalclubmanager.com sitesinden yükleyebilirsiniz.Şahsen ben yükledim oyun sorunsuz çalışıyor.Fakat tek eksiğimiz TCM 2005 Türkçe Dil Yaması !!! :applause: burda bi sürü patch var hangisi en iyi olanı