odinhan ArkadaŞlar We 8 Ps 2 De GÜzel DeĞİl HİÇ İyİ YapamamiŞlar We 7 Daha GÜzel Çok SaÇma OlmuŞ İnŞallah Pc Versİyonu GÜzel Olur
SCoRPioN ® *Zevkler ve renkler tartışılmaz diye boşuna denmemiş. Ama bazı arkadaşlar WE8 oyununa alışamadılar. Bu nedenle de güzel gelmiyor oyun onlara. Bence güzel yani daha iyi daha güzel.*
Spocket İlk başlarda belki zor gelir biraz, alıştıktan sonra bi daha WE7'ye bakmazsın ve "ne kadar kötüymüş" dersin.
sseba&lefter adamlar Toyota gibi her yeni model, bir öncekinden kötü. WE8'i PS2'de oynadım sinirden joysticki fırlattım. Top misket gibi, defans hiç yapılmıyor, yine manyakça senaryolar var. Bakalım PC versiyonu nasıl olacak?
vince15 hiç katılmıyorum ps2 deki we8 şuana kadar yapılmış en ii futbol simülasyon oyunudur!! tabi 7 ye göre oynanışı baya farklı ama oyun mükemmele yakın oyuna alışırsanız ne dediğimi anlarsınız...
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: sseba&lefter adamlar Toyota gibi her yeni model, bir öncekinden kötü. WE8'i PS2'de oynadım sinirden joysticki fırlattım. Top misket gibi, defans hiç yapılmıyor, yine manyakça senaryolar var. Bakalım PC versiyonu nasıl olacak? Hangi oyunu oynadınız bilmiyorum, ben WE8'i oynadıktan sonra ve alıştıktan sonra, WE7'nin aslında çok kötü olduğu farkettim ve bi daha el sürmem ona.
mustea ÇOK GARİP AMA BURDAKİ İNSANLAR BENCE FİFA OYNAYAN ARKADAŞLAR(istisnalar hariç) WE8 MÜKKEMMEL BİR OYUN BENCE DEĞİL HERKESÇE BÖYLEDİR AMA GERÇEK ŞUDUR WE8 ALIŞMASI GÜÇ OYUN AMA ALIŞINCA DİĞER WE LER YALAN GELİYOR... ÇOK GARİP BİR FORUM GALİBA DAHA ALIŞAMADIM :applause:
ortega23 ps2 yi ilk aldıgım sene adam bana bi hediye oyun vermişti (ps2 chipsizken) winnig eleven 5 ilk baslarda hiç oynayamıyordum hatta oynarken sürekli adama küfür ediyordum verecek tek oyun bumuydu diye oyunlar pahalı oldugu içinde alamıyordum ama zamanla oynarken öyle bi bagımlılık yaptıki we serilerinden baska hiç bir oyun almıyorum we8 i aldıgım gün kesintisiz 16 saat oynadım çok güzel bence hatta we serilerinin en iyisi ama biraz alışmak gerekiyor alıştıktan sonra geri dönüş yok yani we7 artık hiç güzel gözükmüyor bana
ss_dennis ne istion daha full simulasyon oyun işte yaw hem pc de tam randıman vermio ne bilim ekran olayı fln ps 2 de ekranda ekran kirlilği die bişiy war o bitirio zaten olayı aynen stad havası blur özelliği süperrr gerçekçi abi dribling fln yapamıosun artık süper ve zor ben daha 6 yıldızı denemedim ama zorladı beni 5 yıldız 6 yıldız galiba bayaa ii olcak
rammstein we8 kesinlikle şu ana kadarki en iyi futbol oyunudur ve tek rakibi de henüz çıkmamış we9 dur. herhalde we7 gibi süper eleştriler alan, bu kadar çok oynanan bir oyundan sonra bir sonraki farklı gelecektir. we7 deki tadı vermeye çalışsalar neden adını we8 koysunlar ki o zaman? şahsen we8 oynamaya başladıktan iki ay sonra we7 yi denedim. çok kolay geldi, rakip defansı sürekli 3'e 2 veya 2'ye 1 yakaldığım dikkatimi çekti ve çok kolay gollerin atılabildiğini farkettim. we8 günümüz futbolunun oyun haline yansıtılmaya çalışılmış bir eserdir.
schumi winning eleven serilerini her sene çıktıkça alırım. İlk oynadığım günler tuhaf gelir, alışma sürecidir bu. Oynadıkça sevmeye başlarım alışırım oyuna, her sene bu böyledir. Adamlar öyle yapıyorki oyunu, yenisi çıkınca bir önceki seriyi açıp oynamak istemiyor insan. Seneyede W.E 9 çıktığı zaman W.E. 8 kötüymüş diyeceğiz :)
oz_se WE8 de herşey güzel tamam eyvallah,ama bu kadar kolay taç ve bu kadar kolay gol dünyanın neresinde atılıyor bana bir kişi söyleyebilir mi_oynanabilirlik biraz esgeçilmemiş mi sizcede? we7 de oyunu ilk defa oynayan biri defalarca oynamış biriyle berabere kalabiliyor hatta karambole bir gol bulabilrse kazanabiliyordu da.yani taktik,oyun anlayışı gerçeğe daha yakındı,ancak we8 de oyunu çok oynamış birini 8 i ilk defa oynayan birinin yenmesi çok zor...üzülerek ve içim kan ağlayarak söylüyorumki we8 biraz fifavari olmuş...
ss_dennis kesinlikle katılıom sana arkadaş reasl madridle oynayın ve ne demek istediğimizi annayın o kadar.....