Öncelikle özür dilerim iki konu üst üste açtim,neyse
Evet az önce photoshopu indirdim spocketin templateslerden bisiler yapmaya ugarsiyoruz.Neyse tabi ben çizgi çekmeden baska bisi yapamadim :D elimde logolar ve sponsorlar bulunmakta ancak nasi eklicemi bilemiyorum.Bildigim kadariyla her firmanin(nike,adidas...) kendine ait templatesi var biriside bana icqdan yada msnden bunlari atarsa sevinirim.Neyse her türlü yardiminizi bekliyorum...
abi ya bnde fotosopu indirdim de az once bu arada snn kın yanıtını bulamıacam solıım de acaba formaları nası cizdin ya bi anlatırsan bnde cizeim yaw...
formalarin çizimi var sitede bulunmakta sen forma yapimina baslangiç ve templates isimli dosyalari indir...
hmm nrden indirecem bi link versen sevinirim.. bu arada kusura bkma konu nrden neree gldi..
*Arkadaşlar her firmanın kendine ait dizaynı vardır. Ama iyi bir kitmaker olmak istiyorsanız bunları başka insanlardan almak yerine kendiniz çizmelisiniz. Diğer Kitmaker arkadaşların yaptığı formalara bakarak kendiniz forma yapabilirsiniz. Formanın gölgesinin bozulmaması için fırçayı 'Multiply' konumunda kullanın.*
scorpion formanin üzerine reklam,logo ve formayi yapan firmayi nasil ekliyoruz(avea,fb logosu,adidas gibi...)haa bide nasil Türk bayragi eklicez?
ya arkasdalar bnde yapmaa bsladımfotoshop la ama bı urlu adam gibi boyamıom ya kafaı yiyeecem boyama ı nası yapacam hani nrden girecem onun eyerine ya off boyorum ama bska bi yerden boyıom olmuo bi turlu seffaf oluo butun renkler siz bana nerden acıldıını bisolesenız cok seviniri.
Çok önemli bi iki soru sorucam lütfen bilen biri cevaplasin(cevaplamayanin kafasini keserim :) )
1-Formanin üstüne logolari,reklamlari,sponsorlari nasil eklicez?
Okey bi sormusum abartmisim :D Lütfen yardimci olun...
arkadaşlar hangi fotoshop progrmıa ile yapıyosunuz bana da sölermisniz...
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: