Elensar77 fazla bnzememıs be abi kusra bkma ama onemlı olan denemek zati bide nası yapıldıını anlatan olsa cok guzel olacakl..
10UR ana sayfadan download'a gir orda bir tutorial var orda anlatıyor herkes soruyor hiç de araştırmıyorsunuz orda bulabilirsin.
10UR Neden kusura bakma diyorsunuz beyler kötü yapamazmıyım ben zaten ÖSS derdindeyim bi taraftan acele bitirmem gereken 5 face var. Ama biliyorum çok iyi deil. Siz söyleyin ben düzelteyim.
Elensar77 nrde abi ana sayfada download die biseuy mı var ya bn hıc farketedim ve bulamıorum da bi link verrsen sevinirim.
10UR Face texture die bişi yoktur. Oyundaki facelerden kullanarak yapıyorsun. Diğer arkadaş burdan tutorial indirebilir. http://www.soccercenter.net/SoccerCenter.net.php?page=fifa/dosyalar&eylem=dosyagoster&dosyaid=744
mustafa235603 YA BABA BUNU HANGİ PROGRAMLA YAPIYOSAN ALLAH RIZASI İÇİN BANA YAZ VEYA NERDEN BULDUĞUNU YAZ BENDE GALATA SARAY PATCH LERİ YAPMAK İSTİYOM
10UR Tearaway bu şekilde en iyi eleştirmen ödülünü alabilirsin. Devam et... Bilmem bişi anlatabildimmi
SCoRPioN ® Onur senden beklenmedik bir Face. Süper yapıyordun bir ara. Bu karizmanı düşürmüş. Ama yine de ellerine sağlık.
10UR :D saol Can biliyorum kötü zaten bu çok eski bir konu nasıl olmuşsa en üstlere çıkmış neyse. Kötü değil demiyorum bakalım bu lekeyi atıcam üzerimden haha :P
Tearaway Orjinal Mesajı Yazan: '10URTearaway bu şekilde en iyi eleştirmen ödülünü alabilirsin. Devam et... Bilmem bişi anlatabildimmi isallah o ödülü alırım sonucta bu benim kendi fikrim sana sorup mu fikrimi sölicem ?
ultrAslan_bayram Orjinal Mesajı Yazan: '10URFace texture die bişi yoktur. Oyundaki facelerden kullanarak yapıyorsun. Diğer arkadaş burdan tutorial indirebilir. http://www.soccercenter.net/SoccerCenter.net.php?page=fifa/dosyalar&eylem=dosyagoster&dosyaid=744 Yaw akadasım her şey iyi güzelde Tutorial dediğiniz program Euro 2004'te face yapmaya yarıyo ayrıca ea graph'la acmaya calıstıgımız faceleri acmıyo yani tutorial adlı program sadece Euro 2004yarıyo Fifa 2005 için değil. :scn_ask:
ss_dennis Orjinal Mesajı Yazan: tearaway isallah o ödülü alırım sonucta bu benim kendi fikrim sana sorup mu fikrimi sölicem ? forum bu abicim daha seviyeli ol! :cool: