*{Bå®ô$_1905}* Evet millet bugün 29 Ekim , ama saat 2 olmuş şaşırdım valla kimse konuyu açmamış.. Herkesin Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum , nice senelere Cumhuriyet..
gostik atam izindeyiz....ama bayramlar artık tat tuz vermıo kımse takmıo tatıl dıyıp yatıo halbukı bugun en buyuk bayramımız vede burdaysak bu gune borcluyuz!!..
blueeda bugün şişlide okula giderken namık kemal öğrencileri bando takımı yolun ortasında yürüyüş yapıolardı komiğime gitti walla : )
*{Bå®ô$_1905}* Siteye şaşırdım walla koca günde 32 kere basılıp 7 cewap yazılmış yani cumhuriyete saygı bu kadar mı? :confused:
DOOMHAMMER1903 valla benim bahanem var, konuyu yeni gördüm, herkezin Cumhuriyet Bayramı Kutlu olsun, inşallah birgün kalktığımızda yolsuzluklardan ve hainlerden yoksunmuş bir Türkiye bulacağız
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: Kuty Bütün kullanıcıların bu konuya girip 'Cumhuriyetimizin 81. yılı kutlu olsun!' gibi yazılar yazması şart değil. Herkes niçin aynı mesajı yazsın ki buraya. Sonuçta çok basit bir cümle ve bu cümleyi biz kurduk; o yeter... Nolchak dayı ya 2 satır $ey.. Onu sölemek bile güshel bişi ;)