snakeman Arkadaşlar bana iyi ama fiyatı fazla olmayacak bir ekran kartı önerebilirmisiniz Not:benim ekran kartı Ge Force 4 mx4000 128mb
götveren abi fiyat bilmem ama ii bise istiosan tabe otomatikman fiyatida fazla oluo sen ne yap et mx bise alam fx tabeki redeon 9800 pro faln fln var bak iste ...
goti 9600 xt bravo var power color un çok memnunum. 200 dolar civarıdır her halde belki düşmüştür.9800 pro da kullandım bi süre.ama bu kart daha hızlı (owerclocksuz)
Hami(10) aradığın kart kaç dolar olmalı en fazla yazsaydınya ama en kötüsünden radeon 9600 se al 110$ tabi paran varsa radeon 9600 pro yada 9800 pro da olabilir unutma şimdi alacağın düşük seviye (fx 5200,ASUS 9550 ,9600 se) seni 1 yıl idare edebilir sonra yine bu forumda yazarsın ekran kartı önerin diye.
ngn Orjinal Mesajı Yazan: goti 9600 xt bravo var power color un çok memnunum. 200 dolar civarıdır her halde belki düşmüştür.9800 pro da kullandım bi süre.ama bu kart daha hızlı (owerclocksuz) dikkat et dedigin kart 9800 se olmas1n 9800 pro dan ustun olma gibi bi olas1l1g1 bile yok o kart1n (128 bitlikler maxima ve saphire yeni versiyonlari haric)
gkhn1905 Kesinlikle fx serisinden uzak dur...Hele fx 5200 falan direk çöp... Alınabilcek şu an için fiyat/performans açısından en mantıklı kart ati 9550 GE... Eğer ist deysen pcgolddan 82 dolar+kdv ye bulabilirsin.
DonMichaelCarleone yaw beyler 60-80 dolar civarı en iyiyi söylermisiniz. tabi daha paramız olsa bizde alırız daha iyisini ama bütçemizden en fazla bu kadar ayırabiliyoruz... lütfen bu fiyat dilimindeki en iyi performanslı ekran kartını söylermisiniz... ati 9200 se 128 vardı fx 5200 128 yaptım şu an kullanıyorum... ama değiştiricem.... ne önerirsiniz...
goti Orjinal Mesajı Yazan: ngn dikkat et dedigin kart 9800 se olmas1n 9800 pro dan ustun olma gibi bi olas1l1g1 bile yok o kart1n (128 bitlikler maxima ve saphire yeni versiyonlari haric) BEN ZATEN HIZDAN SÖZ ETTİMGÖRÜNTÜ BAKIMINDAN TABİİ ÜSTÜN.AMA BENDE ŞİMDİLİK SADECE P 3 1000 VAR O YÜZDEN BENİM 9600 XT DAHA İYİ ÇALIŞIYO ÇÜNKÜ İŞLEM HIZI YÜKSEK OLAY BU GÖRÜNTÜ KALİTESİDE EPEY İYİ 9600XT LERİN AMA TABİİ 9800 DAAİYİ BU KONUDA AMA FİYATI DA İYİ.POWERCOLOR 9600 XT BRAVO VERSİYONU SERİNİN EN HIZLISI SİSTEMİMDEN DOLAYI ONU SEÇTİM AMA ÇOK PARA OLSA A SIRA 9800 XT ALIDIM O SIRALAR AMA FİYATI PARASI OLAN İÇİN BİLE DÜŞÜNDÜRÜCÜYDÜ600 USD.
erelfb Orjinal Mesajı Yazan: gkhn1905 Kesinlikle fx serisinden uzak dur...Hele fx 5200 falan direk çöp... Alınabilcek şu an için fiyat/performans açısından en mantıklı kart ati 9550 GE... Eğer ist deysen pcgolddan 82 dolar+kdv ye bulabilirsin. ben fx 5700'den çok memnunum
DonMichaelCarleone Orjinal Mesajı Yazan: gkhn1905 hey allahım yazmışız üstte işte. Allah razı olsun.. sen yazmışsın... bir kaç kişiden daha cevap almak istiyorum... çünkü herkes kendi kullandığı kartı öneriyor.... bakalım bu kartı kullanan başka arkadaşlatrımızda varmı...
götveren abi gecen bilgisayarcidan oyunlara bakiom fifa falan splinter cell mi ne onun 2 si cikmis sordum benim bilgisayar kaldirirmi die (geforce2 mx400 64mb) soleyince hemen "zate fx istio sende calismasi mumkun deil" dedi sonuc:fx daha iii:D
DonMichaelCarleone Orjinal Mesajı Yazan: h@RUn abi gecen bilgisayarcidan oyunlara bakiom fifa falan splinter cell mi ne onun 2 si cikmis sordum benim bilgisayar kaldirirmi die (geforce2 mx400 64mb) soleyince hemen "zate fx istio sende calismasi mumkun deil" dedi sonuc:fx daha iii:D evet ati daha iyi gibi