alifb Arkadaslar Türkiye'de bu müzik piyasasi iyice azdi.Yirtmak isteyen albüm çikariyo...Mesela Bayhan bu herif popstar üçüncüsü oldu degisik bi tarzi var buna albüm yaptilar.Ama ikinci olan Firdevs ortada yok? Türk müzigine katki yapicak Sezen Aksu,Tarkan,Sertap Erener,Yalin,Yasar,Teoman,Nazan Öncel,Levent Yüksel,Athena,Mor ve Ötesivs. gibi grup ve sarkicilar varken bu piyasada Ismail YK,Berksan,Ibrahim Erkal,Hande Yener,Serdar Ortaç gibi salaklarin isi yok,sizce?
alifb işte tepki olunca bak şimdi yok ortalarda böyle olması lazım evet aslinda serdar ortaçi yazarken bende süpheye düstüm ama neyse yinede çok kaliteli bi sarkici oldugunu söylemek zor.O dedigin Ajdar çok kil oluyorum bende o siskoya o herifin gerçek meslegi mühendislikmis bence o sizofren :D
Eagle-Eye bir arkadaşımın elinde kendi bestelerinden oluşan gerçekten çok iyi bir demo var götürmediği yapımcı kalmadı ama çıkış yapamadı bir türlü... anlattığına göre türkiye'de kaset çıkarmak için şu kriterlerden birine uyman gerekiyormuş: - adama parasını veriyorsun bana kaset yap diyorsun albüm satışından kazanacağın paranın da oldukça büyük bir miktarını yapımcıya bırakıyor ve piyasaya çıkabiliyorsun - eğer bayansan çoğu zaman anlaşma yapacağın kişilerle birkaç kez yatman yetiyor saldıray abi misali - eğer pop müzik yapıyorsan tarkan gibi, rock yapıyorsan da duman gibi olmanı istiyorlar kendi tarzımı yapacağım diyorsan mor ve ötesi veya kurban gibi yıllarca barlarda orda burda sürünüp bir gün keşfedilmeyi bekliyorsun bu özelliklerden ilk ikisi önüne gelenin şarkıcı olmasını çok güzel örnekliyor
mazlumfirari valla iyi bi konu bu bugünlerde kral da bi karı gülayın cesaretin varmı aşka adlı şarkısını şeyapıyo bide sibel alaşın adam ının şeyapan var bayhana hiç gelmiyorum o zaten rezalet ama serdar ortaça laf yok o bitanedir ben herzaman severim serdarcımı ayrıca kaset çıkarmak için gerekli şartlara katılıyorum
tifosie Orjinal Mesajı Yazan: Eagle-Eye bir arkadaşımın elinde kendi bestelerinden oluşan gerçekten çok iyi bir demo var götürmediği yapımcı kalmadı ama çıkış yapamadı bir türlü... anlattığına göre türkiye'de kaset çıkarmak için şu kriterlerden birine uyman gerekiyormuş: - adama parasını veriyorsun bana kaset yap diyorsun albüm satışından kazanacağın paranın da oldukça büyük bir miktarını yapımcıya bırakıyor ve piyasaya çıkabiliyorsun - eğer bayansan çoğu zaman anlaşma yapacağın kişilerle birkaç kez yatman yetiyor saldıray abi misali - eğer pop müzik yapıyorsan tarkan gibi, rock yapıyorsan da duman gibi olmanı istiyorlar kendi tarzımı yapacağım diyorsan mor ve ötesi veya kurban gibi yıllarca barlarda orda burda sürünüp bir gün keşfedilmeyi bekliyorsun bu özelliklerden ilk ikisi önüne gelenin şarkıcı olmasını çok güzel örnekliyor olay budur işte,
-Connect- Orjinal Mesajı Yazan: berkemschumacher Petek Dinçöz öldürüo beni.Aptal aptal şarkılar vs... Benide Öldürüyor ; Anladın Sen Anladın... ;) Ayrıca Serdar Ortaç'ın Şarkıları Güzel , Biraz Artist Olabilir ama Bence Şarkıları Güzel...
italiaahmet bence her onune gelenin sarkici olmasi harika bisi her turlu zevkten insanlar kendine gore dinleyecek bisi bulabilirler eger sen sevmiorsan dinleme yok serdar ortac in isi yokmus milyon satio adam demekki isi var ben rock disinda muzik dinlemem ama serdar ortaca ve dierlerinede saygim var...
italiaahmet işte tepki olunca bak şimdi yok ortalarda böyle olması lazım bende bole tiplere sinir oluorum iste adamin is yapamamasi bu tipin hosuna gidior kardesim sanane elalemin adamindan bende beyenmem bende o barda olsam cikarim dinlemem ama hicbizaman adam isini kotu yapior kimse dinlemior rezil oluor die de mutlu olmam
badboy_t Orjinal Mesajı Yazan: italiaahmet bende bole tiplere sinir oluorum iste adamin is yapamamasi bu tipin hosuna gidior kardesim sanane elalemin adamindan bende beyenmem bende o barda olsam cikarim dinlemem ama hicbizaman adam isini kotu yapior kimse dinlemior rezil oluor die de mutlu olmam bende senin gibilere uyuz oluyorum kendi yazdığına baksana beğenmezsen dinlemem o kadar diyosun e o zaman benim yazımı beğenmediysen niye eleştiri yapıyosun!oku geç.bide benle öle tip mip diye konuşma doğru düzgün konuş madem illa bişi yazıcan adam gibi yaz.hem o ajdar mıdır nedir gitsin mühendismiş mühendislik yapsın ben kimse iş yapmıyor diye mutlu olmam doğru düzgün oku yazıyı ben halkın verdiği tepki hoşuma gitti o yüzden güldüm. işte halkımızn büyük çoğunluğundaki sorun:1)yazılanı ii okuyamama 2)okusada anlayamama