erelfb beyler bıktım artık windows xp yi 30 gün kullanabiliyorum 30 günden sonra bilgisayar masaüstüne gelip kapanıyor yani 30 günde bir mecbur format çekiyorum acaba bu windows etkinleştirme ile ilgili bişeymi?
gostik senın yapacagın sey wındowsun tam surum sıfresını bulmak bende vardı ama evde..ben okuldayım aksam yazarım..
Exvision Kullandığın Xp deneme sürümü olarak gözükmekte . Bunun tam sürümünü kurman gerek . Seri numarasını buradan istediğin zaman ise bu forum kurallarına aykırı olduğu için kapatılır konu .
-Connect- Orjinal Mesajı Yazan: erelfb home CDKey Alırsan veya Bulursan ( Başka Yolu Yok ) , MSN'den Anlatabilirim...
DonMichaelCarleone bende serial ve crackler mevcut... boşuna orijinal almayın... en iyisi benim gibi yapın oyunu pc de oynayım... işlerinizi mac te yapın... üstelik işletim sistemi ÜCRETSİZ... virüs derdin yok... korsan oyun zor bulunuyor ama bulduğun zaman 32 MB lik ekran kartı 9600 kadar iyi.. vede son nokta driver falan yok... 2 senede bir ancak sistem çekersiniz... ve de g4 1250 MHZ işlemci ile p4 3000 e kök söktürürsünüz... ve de inanılmaz kullnım rahatlığıonı yaşarsınız... tabi kullanmayı bilirsenizz....