cracks arkadaşlar forumun rengimi deişti.sanki bende biraz daha aılmış gibi duruy.banyo yapmış gibi.mavinin biraz açık tonlarından
götveren Senİn Bİlgİsayarİn Renk Ayarlarİ Deİsmİs Olmasİn Yada Monİtorun:) Belkİde Photoshop Falan Yukleİnce Renk Ayarlaİnİ Deİstİrİo Baslangİcta Sende De Ole Bİse Olmustur
cracks arkadaşlar konu 7:30 da açıldı.demekki benim gözlerim yanlış gördü.verdiğim rahatsızlıktan dolaı özür dilerim
götveren Orjinal Mesajı Yazan: cracks arkadaşlar konu 7:30 da açıldı.demekki benim gözlerim yanlış gördü.verdiğim rahatsızlıktan dolaı özür dilerim ayip be abi be uheuhe:) :) :p :D
blueeda Orjinal Mesajı Yazan: cracks teveccüğünüz hocam :D şakşukaaaaaaaaaaaa (arkadaşlar biraz coştumda özürr dilerim) :D :D cıvıma... : )
DOOMHAMMER1903 o renkler gözü yorar hele kırmızı, bence şu anki hali iyi ama değişim isteyen arkadaşlar öneri forumuna danışsın
DOOMHAMMER1903 Orjinal Mesajı Yazan: ForzAslan herkes için ayrı tema olabilir mesela.. ha evet eskiden öyleydi... simsiyah olsa da diğer yazı renkleri fln şöyle cart yeşili, pembe ve beyaz olsa :D
DOOMHAMMER1903 aslında bu tema dizaynı birçok Türk forumunda mevcut nedense. Ama tabi güzel, sadelikte bir estetiği var yani
madada256 Orjinal Mesajı Yazan: cracks arkadaşlar forumun rengimi deişti.sanki bende biraz daha aılmış gibi duruy.banyo yapmış gibi.mavinin biraz açık tonlarından sen renk körü olmuşun :D :D :lol:
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: cracks abi olay açıkladım.sabah 7:30 da açmıştım. e tabi osaatte ne olunur daha Eee tabii o saatte açarsan bilgisayarı öle olması normaldir ;)