Orjinal Mesajı Yazan: #11
WeXoN, simdiye kadar indirdigin dosyanin bir kismini acma/bakma gibi bi imkanin varmi?
Böyle bir imkan var, eğer indirilen datanın içeriğindeki dosyalar tek parçadan oluşmuyorsa (Setup.exe gibi, ki genelde öyle olmuyor) Program FileseMuleTemp altında o anda indirilen dosyalar Windows tarafından bilinmeyen format olarak duruyor. Ama ben şöyle bir şey yapıp genelde indirdiğim dosyaların içlerine bakıyorum, bazılarını alıyorum, en azından ne geliyor, doğru bir şey mi görüyorum.
1) Önce eMule Aktarımlar bölümünde indirdiğin dosyanın üzerinde sağ tuşdosya ayrıntılarını göster seçeneğini kullan. part.met dosyası satırında dosyanın eMuleTemp klasörü altındaki adı yazıyordur (mesela C:Program FileseMuleTemp 14.part.met gibi)
2) Bu dosyayı (örneğe göre 014.part dosyası oluyor) herhangi bir yere kopyala ve dosya uzantısını rar olarak değiştir (Dosyanın adı 014.rar olacak ve böylece Windows tarafından tanımlı bir dosya olacak, tabi WinRAR kuruluysa)
3) Şimdi o dosyayı çift tıklayıp WinRAR programı ile açabilirsin. İçinde bitmiş bazı dosyalar vardır, sadece onları açabilir ve kullanabilirsin. Tabii bunu tüm data üzerinde yapmamalısın, çünkü daha dosya tam değil, sadece inmiş bölümler üzerinde yapabilirsin. Zaten tamamlanmamış dosyaları göstermeyecektir.
4) PES'e göre konuşursak en azından bu yöntemle gelenin PES3 mü, PES4 mü olduğu anlaşılır.