madada256 Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR 5 Kasım ... inşallah ertelenmez 5 kasımda çıkar. meşhur oldu çünkü ertelemek. :hihi:
PetRe fm cmden çok daha iyi arkadaşlar..herkes tavsiyem fm yi alın ..grafikler filan hepsi daha gusel
bourqui valla arkadaşlar amazon bile önsiprarişleri almaya başlamış o yüzden erteleme şansı çok az.. az kaldı az :)
anti fifa beyler size muthis bir haber.bugunku fanatik gazetesinde oyunun piyasaya suruldugu yazıyo.Hatta oyunda souness ın kadıkoye bayrak dikme olayı filan varmıs. (başlangıç demosunda yani ) gazeteyi alın okuyun.Tahmınım 1-2 gun içinde elimize geçer oyun.
tifosie Orjinal Mesajı Yazan: anti fifa beyler size muthis bir haber.bugunku fanatik gazetesinde oyunun piyasaya suruldugu yazıyo.Hatta oyunda souness ın kadıkoye bayrak dikme olayı filan varmıs. (başlangıç demosunda yani ) gazeteyi alın okuyun.Tahmınım 1-2 gun içinde elimize geçer oyun. o haber yalan
NecromanceR Beyler buraya gelip çıktı diyip , ortalığı bulandıranlara inanmayın . Çok mu zor geliyor , gidin , www.sigames.com a . Orada sağ altta "Çıkış Tarihi : 5.Kasım" yazıyor . Daha fazla uzatmayalım ..
anti fifa yaw sen ne diyon kardesim ya.Ben sana gazetede çıkmış bir yazıyı soyluyorum.Oyun çıktı demiyorum.Allah allah yaaaa
Orçun İNCE ya abi oyunun orjinali cıkmadan kopyalanamaz sonucta yapcak bisi yok 5 kasımı beklemek zorundayız az kaldı zatn dayanın o gazetedeki haber yalan ayrıca....