muzzy..! NFS Underground2 Çıktı mı?? :confused: sitede 1 kasım dio ama belki çıkmıştır :hihi: die sordum 1. cisini 5e katlar :yikes: bence çoq güssel olacak :D
badboy_t Orjinal Mesajı Yazan: mus_efe off nası bekliicem ben yaw sana bişi sorabilir miyim sorabilirsin tabi
muzzy..! NFS undergroundda(1) sende seyirciler gözüküyor muydu hani yarışa başlarken geri syım olurken bende sesler çılıyordu ama seyirciler yoqtu optionstaki crowds da kilitliydi yani değiştiremiyordum
badboy_t Orjinal Mesajı Yazan: mus_efe NFS undergroundda(1) sende seyirciler gözüküyor muydu hani yarışa başlarken geri syım olurken bende sesler çılıyordu ama seyirciler yoqtu optionstaki crowds da kilitliydi yani değiştiremiyordum ekran kartından kaynaklanıyor ii bir ekran kartın varsa çıkıo seyirciler blur özelliğide açılmaz mesela sende.senin ekran kartın ne?
muzzy..! GF4 mx 440 bir de oyun sürekli masaüstüne atıyor baq onu unutmuşum söylemeye önerdiğin bir sürücü warmı ben 45.23 ü kullanıyorum
badboy_t Orjinal Mesajı Yazan: mus_efe GF4 mx 440 bir de oyun sürekli masaüstüne atıyor baq onu unutmuşum söylemeye önerdiğin bir sürücü warmı ben 45.23 ü kullanıyorum bende de aynı kart vardı driverla ilgili deil karttan kaynaklanıo yani o kartla göremezsin seyircileri.oyunun masa üstüne neden attığına gelincede bende yapmıodu ama patchler vardı sanırım onun için ara patch bulursun dlh.net(reklam deildir)bi bak patchler bölümüne orda vardır tahminimce.bide artık ati kullanıom o yüzden hangi driver daha verimlidir senin için bilemicem.gf4 mx ten bende çok çektim bazı oyunları oynıyamıyodum bazıları kasıodu of of ama sonunda kurtuldum tavsiyem eline para geçince o kartı değiştir hemen.
badboy_t ewt değiştirecen mecburen bende öle yaptım.nfs undergound2 de kasar baya senin kartı oynaman zor.oynarsında çok kasar.zaten gelecek oyunların çoğu ii bir kart istio moral bozmak gibi olmasın.