sseba&lefter We Picture Decoder mükemmel bir program, bmp leri bine çevirip, kitserver programına ekleyince bir takımla sınırsız sayıda farklı forma kullanabiliyorum. Ama bazen bmp dosyası import ederken "seçilen BMP seviyesi farklı (differs from vs.)" gibi bir hata veriyor, formayı bin olarak kaydedemiyorum. Bu gibi durumlarda ne yapılacağını bilen var mı?
#11 Orjinal Mesajı Yazan: sseba&lefter Ama bazen bmp dosyası import ederken "seçilen BMP seviyesi farklı (differs from vs.)" gibi bir hata veriyor, formayı bin olarak kaydedemiyorum. Bu gibi durumlarda ne yapılacağını bilen var mı? import edecegin bmp 256 renkte (= 8 bit) olmasi lazim, aksi taktirde böyle bir hata veriyor. rengini düsürmek icin photoshop'da Image - Mode - Indexed Color...
Spocket aynı olayı, WE-PEs Graphic Studio ile de yapabilirsin, formayı ekledikten sonra, sol taraftaki menüden BIN halini extract edersin. Üstelik transperency ayarları daha kolaydır, o 256 renge çevirme işi de, WE-PES Graphic Studio'nun içinde mevcut.
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: fb mania bi tutorial hazirlarmisiniz? Forma eklemek için gerekli program ve tutorial (We-PES Graphic Studio için) sitede mevcut (PES4). Formayı ekledikten sonra yapman gereken şey, sol taraftaki menüden formanın isminin üstüne sağ tuşla tıklayı, Extrach BIN File yapmak olcak...
Joetri yav bu kanaryagücü isimli arkadas yapilan formalari kaydedip import etmememizi söylemisti ama formanin bin formatinda olmasi gerkiyo o yüzden import etmiyo bana dosyalari bin formatina çeviricek bi program lazim...
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: fb mania yav bu kanaryagücü isimli arkadas yapilan formalari kaydedip import etmememizi söylemisti ama formanin bin formatinda olmasi gerkiyo o yüzden import etmiyo bana dosyalari bin formatina çeviricek bi program lazim... eğer sitenin dökümanlar bölümüne baksaydın, orda forma ekleme ile ilgili 2 tutorial var, biri BIN dosyalarını eklemek için biri BMP dosyalarını WE-PES Graphic Studio ile eklemek için. Yayınlanan formaları bmp şeklinde kaydedip, ekleyebilirsin...