deniz arite evet en ilginç futbolcular (we7) mesala raul gonzalez blanco top ona geldinmi top sürerken koşmadan bi anda geriye basın çok seri bir şekilde dönüş yapıyor başka hiç bir futbolcu bunu yapamıyor isterseniz deneyin birde shot acc çok yüksek olduğu için her topu %90 kaleyi tutuyor benim bu söylediklerim we7 için gelelim we8 e onda zaten her futbolcu farklı mesala beckham fazla hızlı değil speedi düşük ama pasları gerçekten süper tekniği olduğu için veya c.ronaldo top ona geldimi çok seri hareket ediyor ve hızlı koşuyor speed ve agilitysi olduğu için başka öğrenmek istediğiniz futbolcu varsa yazın[
ortega23 birader we8 de batistuta varmı acaba yada onun machine gun hareketini yapan futbolcu varmı (machine gun :: gol sevinci elinde sanki makinalı tüfek varmış gibi bi hareket yapıyordu)
buraklule [selm bana bu we8 in hareketlerinden biraz bahsedermisin:(.... biraz bu konuda acemiyim de:)... mesela nasıl korner atabiirim:?...nasıl free kick kullanmalıyım gibiii:) simdiden cok tesekkür...
EmreTunca Beyler WE7 de özel hareketler varya bunları bilen varsa bir zahmet yazabilirmi acaba.Benim arkadaşım WE7 de topu sağından atıp solundan geçtiğini iddaa ediyor acaba bu gerçekmi gerçekten bu hareketler yapılıyormu bilgisi olan varsa yazsın :p
deniz arite öncelikle şunu söyleyeyim ben gol sevinçlerine fazla bakmıyorum ve bende pc var yani we8 i playstation cafe ye gidip oynuyorum onun için bilemiycem ayrıca ortega23 wepictureyi göndermişsin sağol ama o bende var arka planı nasıl değiştireceğim onu yazarsan sevinirim ve birde hareketlerin çoğunu pcde :z: ps2 r2 ile yapıyor yeni bir özellik keşvettim mentallity (düşünüş biçimi) her özelliği fazlasıyla arttırıyor örnek roy keane albertini iyiakşamlar
recos evet kardeşler yama veya hareket yapmayı bilen varsa çok süper olur bende o oyunun hastasıyın we 7 nin