Exvision Download a başladım . Ve ilk tıkladığımda 32 gözüküyordu şimdi ise % 30 a geldi ve 13 ile indirmeye başladı . İlginç bir olay
madada256 hydaaaaa gene 15 le yüklüo bu dün sabah farklı bu sabah farklı. hehe tamam gene oldu. 30 kble yüklüo. yaw tırstım bian. 1saattir 15 le yüklüodu. :yikes:
madada256 Orjinal Mesajı Yazan: erelfb her dakika 30kb ile yüklemez zaten :) hyr sizde nasıl bilemem ama bende misal 30 kb le başladıysam yüklemeye o hep öle gidio arasıra 29 a falanda düşüo oda ara sıra sabit 30 la yüklüyor.değişme yok yükleme esnasındabende
Vampire Bat ben Bursa/Osmangazi de oturuyorum ama hala bi değişiklik yok 12-13 kb le indiriyorum hala.... :(
Elensar77 Ewt beyler son dakika !!! braz once adsl musteri hizmetlerini aradım ve bana yarısına kadar 256 ya gecildigi cuma gunune kadar tum turkiye'nin yeni tarifeye yani 256 ya gecileceği bir aksama olmayacaı haberini verdi bu bize mujdeli haber olsun hade hayırlısı kimse meraklanmasın Cuma ya kadar 128ler 256 ya donecek bunların icinde bende varım cunku hala 9 ile 12 arasında download yapabiliyorum...
Elensar77 ewt su dakika itibariyle yani saat 02:30 itibariyle 256 gecmis bulunmaktayım su an NFS demosuunu tammm 25 ile indirio oleleyyyyyyyyyyyyyyyyy