DOOMHAMMER1903 eyi bende yazın Türkiyede 2 ayda 19 kilo verdim, şimdi Norveçe geri döndüm gene rahat bi 8 kilo geri aldım şimdiden 88 kiloyuz boyda 184 cm naapcaz? Futbol desen Norveçte bu havada ne futbolu? Kayakta iş yok... spor salonu desek 18 yazşında değilsin naapcam(n)?
alifb yav benim problemim kilo diil zaten su anda sisman fln gösterdigim yokta futbol takimi elemeleri basliyo sag kanat oynamak istiyorum kondisyon gerek
alifb Nihaha seçildim takima elemelerde öküz gibi kostum eve geldigimde direk uyudum :D Tabi önümde lise 1lerden 1 herif var benim on katim daha iyi kisacasi Mehmet Yozgatli oldum :D (Yedeklik açisindan)Neyse bazi sorular sorucam cevaplandirmayanin alnini karislarim :D 1-Nestea ice tea tarzi içecekler kilo yaparmi 2-Dolma kisir tarzi yiyecekler kilo yaparmi(favori ikilim :cool: Bide halterin suyun buyun benim kondüsyona yardimi olurmu?Pls help...
MC R€SO Yagli yemklerden. Kirmizi et, chips,beyaz ekmek,tatli, dÖner, kebap gibi yemeklerden fazla yeme. Tavuk, balik, tavsan, yumurtanin beyazi, sebze, meyve, meyve sulari, su, kepek ekmegi,.. bunlardan rahatlikla yiye bilirsin. Tabiki abartmadan ;)
erelfb Orjinal Mesajı Yazan: the killer bi de spor bölümüne açmışsın abi yaw :D neyse tatlılardan uzak dur(klasik) bu konunun yeri burasıda olabilir bence..
alifb Bu konuyu buraya futbol takimiyla ilgili oldugu için açtim problemim kilo fln olsaydi konu disina açardim onun için bence de buraya açmam dogru...