serkann Orjinal Mesajı Yazan: emreun BEDEN,MÜZİK,RESİM LİSE DE BİLE VAR... sana katılıyorum ulan 9-10 senedri okuyom hala kurtulamadım şu derslerden:D:bilmem:
dieforyouGS çok şanslıyım 3 senedir müzik,2 senedir resim ve 1 senedir beden dersimiz yok hah hah haa:)en nefret ettiğim ders ise fizik birde ingilizce.2 si kadar berbat ders görmedim ben
10 numara ARKADAŞLAR SEÇMELİ DERSLERE TRAFİKLE,TARIMI KOYMUŞLAR.İKİSİNE DE FENCİ GİRİYOR.TAVUKÇULUKMUŞ,YOK BİLMEM NEYMİŞ,GINA GELDİ ARTIK.Bİ DE RESİMLE,MÜZİK DERSLERİ GEÇMEK BİLMİYOR. :bilmemki: :kavga: :kavga: :scn_olma: :meksika: :mad:
Pizarro walla benimde fizik walla diğer hocalar çok iyide bide ben edebiyat dersinden nefret edecek kadar sewmiyorum çünkü adam yazılıda 1 soruda çoooook ufak bi hata bulursa bütün soru iptal offff nası geçcem bilemiyorum
tango18 ingilizce hazırlıkta başımın belası oldu allahtan seneye 8 saat olcak 24 saatten yırttık.şu mereti bi türlü çözemedim ya
skywalker10 sizi bilmem ama ben ortaokul ve lise hayatım boyunca matematiği çok severdim... Sevmediğim tek ders din dersiydi... :)