Demoyu dün kurdum ve oynadım. :type:
Şimdi gelelim sorgulamaya... Ama daha oyunun başındayım.kısa bir değerlendirme yani.
Hoşuma gidenler :
- Grafikler çok iyi, resimlerle bütünleşince çok daha güzel.
- faul, ofsayt grafikleri çok güzel
- maç motorunun istediğimizde hızlanması oldukça iyi ki cm 0304 te çok yavaştı ve sıkıyordu.
- maç motorundaki futbolcu hareketleri çok iyi.
- Maç motorundaki top çok güzel. sarı noktadan kurtulduk :)
- Medya bölümü çok gelişkin. demeç verme şansı var.
- menejerin özellikleri görülüyor ve koçlar gibi gelişebiliyor.
- Transfer seçenekleri gelişmiş.
Gelelim hoşuma gitmeyenlere
- Oyun ağır çalışıyor - demo olduğu için olabilir
- okey tuşunun yerine alışamadım hala. hep fare imleci ekranda tıklayacak yer arıyor.
- Sesler kötü bence. Çok metalik ve gerçekçi değil. Hata sürekli tekrarlanan uğultu sesi kulakları rahatsız ediyor
- Daha önceden resimleri yayınlanan 2d maç görüntüleri hala yok. hala cm03/04 teki gibi. sadece hareketler gelişmiş.
- menüler çok dağınık geldi. Neyin nerede olduğunu bulmakta zorlanıyorum! - umarım alışırım-
- Gol olup olmadığını anlamakta zorlanıyorum. Kaleden kaynaklanıyor galiba. tuhaf bir durum bu. Belki kale üstten göründüğü ve ağlar olduğu içindir.
- Maç öncesinde maç kadrosunu seçerken butonlar çok kullanışsız oluyor. eskiden alltan aldığımız mesela (DC) kutucuğunu istediğimiz futbolcunun üzerine getirince o mevkiye yerleşiyordu ama artık direk futbolcunun üzerine tıklayarak seçiyoruz. ve açılan kutucuğa-oldukça uzun- yerleştiriyoruz. Her futbolcu için tek tek seçince can sıkıcı oluyor.
Neyse şimdilik bu kadar. Ama eminim ki full oyun muhteşem olacak :hugs: