BeKTaS F1GO baba ben senin serverlar kısmında mesajını gördüm server ı deneyim demişsin de ondan yapamadın mı diye sordum hata neydi
Dabulu ya bendede unable to get IFıle system interface from file system factory diye bir hata veriyor ekran kartım ge force4 128mb mx
demon1c Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu ya bendede unable to get IFıle system interface from file system factory diye bir hata veriyor ekran kartım ge force4 128mb mx ya bnmde aynı hatayı werio hedeef kısmına ne yazcamm!!!!!!!!!
madada256 hizli olm yanlış yapıon bak. oyunu extract ettinmi o extract ettiğin yerde cstrike crack dosyası var onun içindekileri ilk önce oyunu kuduğun dizine kopyalayacaksın ondan sonra o benim ccdnin içine attığım metin belgesini uygulayacaksın. :yikes:
Amorph D:csshl2.exe -steam -console -game cstrike hedef kısmında bu yazsın.yani d olması şart değil tabi.hangi sürücüdeyse.
madada256 Orjinal Mesajı Yazan: GaNgBoY D:csshl2.exe -steam -console -game cstrike hedef kısmında bu yazsın.yani d olması şart değil tabi.hangi sürücüdeyse. tabi ilk önce o hl2.exeyi kendiniz windows masaüstüne kısayol olarak atıyacaksınız. sonra ona sağ tıklayıp üstekleri yazacaksınız.
BeKTaS F1GO Orjinal Mesajı Yazan: madada256 tabi ilk önce o hl2.exeyi kendiniz windows masaüstüne kısayol olarak atıyacaksınız. sonra ona sağ tıklayıp üstekleri yazacaksınız. açıklamalrdan sonra hala yapamadıysan özel mesaj yaz yardımcı oluyum
EmperorJan CS:Source Full'u yükledikten sonra http://www.nf.oble.net/images/cssou...nline_files.rar adresindeki online..... buradaki link çalışmıyor???
EmperorJan http://www.nf.oble.net/images/cssource/pafiledb.php?action=file&id=2 işte bu url deki download çalışmıyor!
Exvision Merhaba arkadaşlar ; Source'un kurulumundan anlayan bir arkadaş varsa bana ulaşmasını istiyorum . . (Özel Mesaj)
BeKTaS F1GO exvision un oyun sorununu halletdik sadece 1 online game sorunu kaldı araştırıyorum siz lerde bakııniz
evarite ben online oynamıcam ama nasıl kurucam bilmiyom ve hiç bir şey anlamadım lütfen daha sade bir dillle anlatırsan memnun olurum...... şimdiden müteşekürüm