Spocket Parçalı forma sevdiğim için ben yaptım bi tane... Yorumlarınızı alayım... ... GS Fantasy çalışması olanlar, buraya göndersin, çeşit olsun... ... Oyunda test etmedim daha, kolların siyah bölümünde kayma olabilir.
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: merteryalvac yaw bi de elin deymişken şu süper kupayı aldığımız formayıda yapsana bi Valla bu formaya elim değeli çok oluyo :), okul yüzünden falan uzun zamandır ilgilenemiyodum ama bi deniym, dönüş yapmış oliym tekrar :)
NayguleR Orjinal Mesajı Yazan: Spocket Valla bu formaya elim değeli çok oluyo :), okul yüzünden falan uzun zamandır ilgilenemiyodum ama bi deniym, dönüş yapmış oliym tekrar :) Hadi bekliyoruz...
Venom Orjinal Mesajı Yazan: sukru_1022 abi yaa bu forma yapma programının adı ne? yaa PHOTOSHOP 50 defa söylendi http://www.soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=48648 burda döküman da var... Spocket harika forma devamını beklios
cihanpgs gs fantasy formaları var Bakın bulursunuz onları yetkili biri alsın yerinden buraya koysun isterse konu başlığım Cihanpgs nike formaları diye
cristiano_qzzy ya eğer formayı sne yaptıysan çoo.k güzel ama bu forma we turkada war we turkası olan arkadaşlar baksın hemen bulur
FaTaL? yaw bu forma 2004 yılında spocket tarfından fantasy olarak yapılmış.... ne we turkası ::::::::::::ll::!'!'!
Vantuz Orjinal Mesajı Yazan: LeFtErxFaTalFlEx yaw bu forma 2004 yılında spocket tarfından fantasy olarak yapılmış.... ne we turkası ::::::::::::ll::!'!'! Benzetiryorlar herhalde:)