baLefuL Arkadaşım ii quseL sen bunu yapmışsın ama ben bunu download yapamadım sen bunu tam adresini yollarmısın.
Makaay Bu çalışmanın çalışan linki yok malesef.ama fırsat bulduğum zaman upload etmeye calısacagım.haftasonu indirebilirsiniz...
EshKia selamlar; kusura bakmayın ama ben yeni patch'i bir türlü indiremedim. verilmiş olan linki tıkladığımda dosyayı yükleyebileceğim linki göremiyorum. Ne yapmam gerekiyor?
Makaay arkadaşlar bu patch 0304 için yapıldı yani üzerinden 2 sene gecti.eger ben eski transferlerle de olsa oynayacağım derseniz upload ederim.bekliyorum mesajlarınızı.aynı calısmayı fm2005 ve fm2006 içinde yaptık bu arada haberiniz olsun...
fatih.34 ya bu senin cm yamaları indirimiyo hatta hiç bi cm yamasını alamadım.....03 04 ten bahsediyorum.bi yardımcı oluver.
aykutbagci ya makaay kusura bakma ama bn hala indiremedimm bu patchi....tekrar upload ettiysen linki bidaha werebilirmisinn
SeBaSTiaN38 acaba elinizde aynı çalışmanın yeni güncellenmiş hali var. Eğer elinde olan arkadaş varsa çok makbule geçer valla.
SeBaSTiaN38 arkadaşlar bu yamayı arıyorum sürekli ama bulamadım bir türlü. Acaba nerden bulabilirm. yardımcı olursanız çok sevinirim
StefaN07 Slm kardes siteye yeni uye oldum ama 5-6 yıldan berı cm oynuyorum ...senın su patch i merak ettim ama lınkte bı sorun var galıba bı yardımcı olursan svınırım..