G-O-D-F-A-T-H-E-R yahu ben 2020 yılına geldim.2001 doğumlu bi adam var r.madrid'te alt yapıdan çıktı.16 yaşındayken b genç'e attım güçlensin die.19 yaşında bi baktım lavuk emekli olcağını açıkladı. fotoğrafı yakında yayınlıcam.
G-O-D-F-A-T-H-E-R Orjinal Mesajı Yazan: NecromanceR Sakatlığından dolayı futbolu bırakıyor olmasın ? hayır işte genç takıma attım die
mazlumfirari bende de hasan şen trabzonsaproda kaleci 20 yaşında sakatlıklar yüzünden emekli olucam dedi 2 yıl öle sakat sakat durdu sonra vazgeçti bide ferhat öztorun 25 yaşında emekli oldu oda sakatlıktan
Orçun İNCE e yayınlasana artık screenshot sölüyon sölüyon bi yayınlamıyon anlamıyorumki yazıyı yazarken altınada koy bi tane milleti meraklandırma....
Pentagram_15 bu gayet mantıklı bir olay adam profesyonel lamıyacapına inanıyor ve futbolu bırakıyor bence çokta güzel
aHHsen oyun manyıo gerçekten bnede 2030 yılına geldim spiker baska sey soyluyor skor baska sey yazıyo
kanaryaozkan_1907 Benim bir oyuncum vardı ve futbolu 36 yaşında bıraktı...Puhahaha... Abi ben böyle saçma şey duymadım.Böylebirşey benim başıma hiç gelmedi.Gelenide görmedim.İstisnalar hariç-Mesela sen......Puhahahaha
kanaryaozkan_1907 Oyuncu futbolu 34'ün üstünde bırakır.Benim sadece bir oyuncum emekli oldu o da 36 yaşında-Pier-
kanaryaozkan_1907 20 Yaşın altında iken oyuncu futbolu bırakırmı?Gerçek hayatta olabilir ama bu oyun.Söylediğiniz Şeylere inanmam için Screenshotunu gösterinnnnnn.
mertkan_41 az rastlanan bi vaka ama, oluyo bazen boşver 1 topçuyla çökmezsin, yeni starlar yetiştirmen dileğiyle!!!