[H@CK€R]***KORS@N*** Arkadaşlar ben win xp prof kullanıyordum.Ama artık windows açılmıyor.Bende format atmak istiyorum.Ama bu konuda hiçbir bilgim yok arkadaştan win xp pro cdsi alacağıminasıl format atılacağını yazarsanız sevinirim..
FCPUMAS bilgisayari acmadan floppy e system diskini koy daha sonra bilgisayar i ac otomatik olarak DOS a gececektir... sonra format c: yaz disk i formatla ve daha sonra yuklemek istedigin isletim sisteminin cd sini koy CD rom a ok
KiNG daha kolayı var eger bios tan anlıyosan bilgisayar acılırken del tusuna bas sonra advanced bios features sonra ki acılan sayfada ise first boot devicı CD-ROOM yap büyük ihtimalle HDD1 dedir page down tusu ile degistir.f10 sonrada y tusuna bas.cd acsın mainanı ister format cek ister f disk.hepsi cok basit orda.sonrada kurulumu yaparsın.dahada takılırsan msnden yardım ederim sana
erelfb ben win 98 başlangıç disketini takıp format atıyorum sonra win 98 yüklüyorum onun üstünede xp yüklüyorum
haniball bilgisayari acmadan once cd rom a winsows xp nin cd sini koy ve pc yi calistir ve hep enter a yada baska bir tusa bas karsina mavi bir ekran gelecek orda bekle secenekler gelene kadar sonra secenekler geldimi eger winxp en ingilizce ise r yani repair a bas sonra oyle degilse tr ise yeniden kur degilde obur secenege basiyosun bende tr versiyonu olmadigi icin ne oldugunu bilmiyorum turkce neyse sonra karsina siyah bir ekran gelir bu dos dur orda windows u secmek icin 1 e bas ve enter de sonra senden sifre ister eger sifre verdiysen win xp yi ilk basta yuklerken o sifreyi ver vermediysen bos birak enter a bas sonra bunu yaz format c: sonra enter a bas evet hayirmi diye sorar evet e bas is bitmistir formati cek sonra win xp yi tekrar koy pc yi calistir enter a bas ve yukle hadi kolay gelsin
[H@CK€R]***KORS@N*** sağolun format attım ama şimdide ekran ve ses kartlarının sürücüleri silindi..Ekran kartının markasını biliyorum ama ses kartının markasını,modelini v.s bilmiyorum aygıt yöneticisindede yazmıyor yardım ederseniz sevinirim
beta İnternette everes home diye bi program var.Onu indir onla ekran kartı anakart ve ses kartının ne marka olduğunu öğrenebilirsin.Ona görede driverlerini yükleyebilirsin.
tifosie Orjinal Mesajı Yazan: casus sağolun format attım ama şimdide ekran ve ses kartlarının sürücüleri silindi..Ekran kartının markasını biliyorum ama ses kartının markasını,modelini v.s bilmiyorum aygıt yöneticisindede yazmıyor yardım ederseniz sevinirim bigisayarı alırken yanında zaten tüm sürücüleri veriyolar cd de bunun dışında ekran kartının güncel bir sürücüsünü çeşitli bilgisayar dergilerindende bulabilirsin...