vahapbuga Orjinal Mesajı Yazan: Wolf Sağol. Dosyaları bmertpeker@gmail.com a gönderebilirsin. E-Mail adresim 1 Gb nede olsa dosya boyutu önemli değil.. Yukarıdaki mesajında verdiğin e-mail adresine 3 ayrı dosya gönderdim bu dosyalar bende uzun şekliyle var..Ben keserek oyuna aktarılacak biçimiyle gönderdim..Bu dosyalar üzerinde oynama yaparak yenilerini gönderebilirim..Şu an elimde kesilip biçilecek başka dosyalar da var..Beğenirsen devamını gönderebilirim ve ayrıca mesajlarımı aldığında beni yanıtlarsan sevinirim... Hoşçakal..
Wolf Sen elinde ne kadar varsa gönder. Aynı şekilde herkes için geçerli. Böylece çok daha süper bir patch olur.
SoniC bence istanbuldan birinin gidip ali sami yen'den alması daha kaliteli ses olması için önemli ;) ama yinede en önemlisi birden fazla ses olması ve yerinde tezahuratı kesmeli taraftarlar.biranda değil.ben istanbulda olmadığım için sami yen'e gidemem :)
vahapbuga Orjinal Mesajı Yazan: Wolf Sen elinde ne kadar varsa gönder. Aynı şekilde herkes için geçerli. Böylece çok daha süper bir patch olur. Bundan böyle verdiğin adrese göndermeye devam edeceğim... BİLAL
10UR Arkadaşlar ben Hasan Şaş'ın faceini yapabilirim uzun saçlı halini. Yani bir bakıcam şimdi yapabilirsem o-editten görüntüler yolluyacam artık oyuna aktarmayı bilsem ile editor program yok o yüzden bilen birine gönderirim Wolf olabilir. Bir deniyecem şimdi. Birkaç face daha yapmaya çalışacağım ancak nasıl olur siz söyleyin yardımım dokunması için.
alifb arkadaslar bu patchi pes3e 4 büyükler için fln yapsak olurmu?Çok güzel bi düsünce belirtmis arakadasim...Ben fb için giderim ses kaydederim herseyi kaydederim flnda patch konusunda herhangi bi bilgim yok
Mozzy www.ultraslan.com da gs nin taraftar seslerini bulabilirsiniz. mesela ben de saldırın saldırın ve laylaylay galatasary gibi tezahüratlar var.
ultraslan_9 aslinda ses isi okadarda zor deyil spf edit diye bise var bu isvicrede alip yapmak isterdim ama cok pahali en kötüsü 300 tl felan özel oyunlar icin yapilmis ama sigarmi fifaya onu bilemem
Mozzy Orjinal Mesajı Yazan: seven_4u ben istanbuldayım we galatasarayın her maçına gidiyorum gerekirse gider bi maçta kapalının göbeğinden ses kaydederim.Hatta istediğiniz tezahüratları söyleyin onları söylettirir kaydettiririz.Ama önemli olan elimde kaliteli ses alacak bir kayıt cihazı yok öle ufak bi problemim war... http://www.ultraslan.com/default.asp?uA=tezahurat adrsinde maçtan kayıt tezahuratlar var. Kalitesi de fena değil.
zk_brk valla kardeşler harika olur.ben daha yeniyim fakat herhangi bir konuda yyardım isterseniz elimden geleni yaparım,!inanın bana şu anda çok heyecanlandım!!! manyak bir patch olacak bu! !hepinize kolay gelsin! kalın sağlıcakla!!!
masterofpuppets02 Orjinal Mesajı Yazan: seven_4u ben istanbuldayım we galatasarayın her maçına gidiyorum gerekirse gider bi maçta kapalının göbeğinden ses kaydederim.Hatta istediğiniz tezahüratları söyleyin onları söylettirir kaydettiririz.Ama önemli olan elimde kaliteli ses alacak bir kayıt cihazı yok öle ufak bi problemim war... Kapali dan adamin ne işi var burada ahaha gözlerim yaşardi pendikli_aslan dan selamlarla :applause:
Yasin KAYA arkadaşlar netteki tezahüratlar çok kalitesiz.pes4 için grand patchde oradaki tezahüratlar var.ve çok kötü.ben başka bi konu açmıştım tezahüratla ilgili ama ilgilenen olmadı.ben tezahüratları kendimizin yapması taraftarıyım.ben şahsen gönüllüyüm.çok daha kaliteli tezahüratlar yapılabilir.ben gönüllüyüm ama maalesef aydındayım...ve ayrıca cc de gol sonrası müzik için kendi oyunum için uğraşıyorum ama maalesef bi sonuca varamadım...o kadar gol attım bir tanesinde bile müzik çalmadı...ama genel olarak çoğu tezahürat yapılabilir...