showman Arkadaşlar sizce en iyi reklam sloganları neler ?.. Bence : bir terlik reklamında : " Tek benzeri öteki teki "
GOZİT ben en saçmasını söyliyim "**yarisi olan anlar**" sloganı reklam saçma çünkü reklamın toyota yaris i olmayanlara bilgi vermesi lazım lazım olanlara değil
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: cimbomemre Impossible is nothing! Bnce de.. Bn de bu sloganı tek geçiorum! :applause:
gencfbdaywalker 'Biz bunu yapana kadar en iyisi bu' Abi ben fenerliim ama :D O "Biz daha iisini yapana kadar en iisi bu " deilmi tifosie Orjinal Mesajı Yazan: VaRoL 'Biz bunu yapana kadar en iyisi bu' Bunu GS STORE dada gördüm bir mankenin eline tutuşturmuşlar.Capitolü bilen varsa dikkatinizi çekmiştir.Alışveriş merkezinin 100 metre ilerisinde Transporter reklamı aynı şekilde.. süper yakalamışın bab :applause: koberk ben bi yerde duymuştum da hatırlamıyorum nerde olduğunu cola reklamıydı. cola da yetkili bi mudur çıkıp böyle diyodu: ne zaman ev musluklarından coca cola akmaya başlıycak,biz o zaman bu işi bırakıcaz. blueeda Orjinal Mesajı Yazan: koberk ben bi yerde duymuştum da hatırlamıyorum nerde olduğunu cola reklamıydı. cola da yetkili bi mudur çıkıp böyle diyodu: ne zaman ev musluklarından coca cola akmaya başlıycak,biz o zaman bu işi bırakıcaz. süper! : ) cekibico Orjinal Mesajı Yazan: koberk ben bi yerde duymuştum da hatırlamıyorum nerde olduğunu cola reklamıydı. cola da yetkili bi mudur çıkıp böyle diyodu: ne zaman ev musluklarından coca cola akmaya başlıycak,biz o zaman bu işi bırakıcaz. bu harbiden çok kral! :P blueeda en cuzel çay doğuş çay da! : ) tifosie senin dediğinde sıktı artık :D TheFahrix En iyi değil ama çok beğendiğin bir slogan. Eski Tokai Çakmak reklamları. :D "Çakar çakmaz, yanan çakmak." gibi birşeydi... :D En iyisi bence "İnsanların güvenini kaybetmektense, para katbetmeyi tercih ederim. (Bosch)" Bu da çok güzel; "Dışbank reklamlarını gördünüz mü?" cracks ben en çok "kontrolsüz güç güç değildir". bi bu bitane daha vardı.onuda çok sewiodum.aklıma gelince sölerim :) *{Bå®ô$_1905}* blueeda Vadaaaaaaaaaaaaaa!!! : ) : ) : ) cimbomemre Orjinal Mesajı Yazan: blueeda Vadaaaaaaaaaaaaaa!!! : ) : ) : ) inanılmaz kıl oluyorum yaaa ona :D cimbomemre hea o kaktı ama su an az yayında kaldı :D zati:ppp en guzel videolu reklam kia nin ki :) hani adam arabayı eski gosteren ortuyu kaldırıor ya o reklam a bittim.. DOOMHAMMER1903 "aganiginaganigi":D bide VADAAAAAAAAAAAAAAAA! cracks abi şu vadaaaaaaa nın son reklamı varya.vadaaaaa bıyığını düzeltio flan.hastayım ysaaa.acaip süper bi reklam. bideeeeeeeeeee hepiniz seveceğiniz bi reklam iddaaaaaaaaaa iddaaaaaaaaaaaa iddddaaaaaaaaaaaaaaaa iddaaaaaaaaaaaa zuahahahah.öle saçma bi şarkımı olur yaa :D :D Sonraki Sayfa »
tifosie Orjinal Mesajı Yazan: VaRoL 'Biz bunu yapana kadar en iyisi bu' Bunu GS STORE dada gördüm bir mankenin eline tutuşturmuşlar.Capitolü bilen varsa dikkatinizi çekmiştir.Alışveriş merkezinin 100 metre ilerisinde Transporter reklamı aynı şekilde.. süper yakalamışın bab :applause:
koberk ben bi yerde duymuştum da hatırlamıyorum nerde olduğunu cola reklamıydı. cola da yetkili bi mudur çıkıp böyle diyodu: ne zaman ev musluklarından coca cola akmaya başlıycak,biz o zaman bu işi bırakıcaz.
blueeda Orjinal Mesajı Yazan: koberk ben bi yerde duymuştum da hatırlamıyorum nerde olduğunu cola reklamıydı. cola da yetkili bi mudur çıkıp böyle diyodu: ne zaman ev musluklarından coca cola akmaya başlıycak,biz o zaman bu işi bırakıcaz. süper! : )
cekibico Orjinal Mesajı Yazan: koberk ben bi yerde duymuştum da hatırlamıyorum nerde olduğunu cola reklamıydı. cola da yetkili bi mudur çıkıp böyle diyodu: ne zaman ev musluklarından coca cola akmaya başlıycak,biz o zaman bu işi bırakıcaz. bu harbiden çok kral! :P
TheFahrix En iyi değil ama çok beğendiğin bir slogan. Eski Tokai Çakmak reklamları. :D "Çakar çakmaz, yanan çakmak." gibi birşeydi... :D En iyisi bence "İnsanların güvenini kaybetmektense, para katbetmeyi tercih ederim. (Bosch)" Bu da çok güzel; "Dışbank reklamlarını gördünüz mü?"
cracks ben en çok "kontrolsüz güç güç değildir". bi bu bitane daha vardı.onuda çok sewiodum.aklıma gelince sölerim :)
cimbomemre Orjinal Mesajı Yazan: blueeda Vadaaaaaaaaaaaaaa!!! : ) : ) : ) inanılmaz kıl oluyorum yaaa ona :D
cimbomemre hea o kaktı ama su an az yayında kaldı :D zati:ppp en guzel videolu reklam kia nin ki :) hani adam arabayı eski gosteren ortuyu kaldırıor ya o reklam a bittim..
cracks abi şu vadaaaaaaa nın son reklamı varya.vadaaaaa bıyığını düzeltio flan.hastayım ysaaa.acaip süper bi reklam. bideeeeeeeeeee hepiniz seveceğiniz bi reklam iddaaaaaaaaaa iddaaaaaaaaaaaa iddddaaaaaaaaaaaaaaaa iddaaaaaaaaaaaa zuahahahah.öle saçma bi şarkımı olur yaa :D :D