DAHA İLK DENEMEM AMA GELİŞTİRİCEM
İlk deneme için Rüştü ve Bülent güzel olmuş ama Hooijdonk'u beğenmedim.
eyvallah daha bi ton face geliyo
bana iyi face ler olan bi site sölerseniz iyi face yaparım
Kusura bakma ama sen oraya Bülent yazmasaydın ben onu 10 sene tahmin edemezdim.. Rüştü biraz uzaktan benziyor.. PVH zaten oyun içinde var.. Hemde çok iyi.. Bence ona gerek yoktu..
ilk denemeler için iyi.
Ama genel olarak çok kötü.
Buna rağmen denemen beni sevindirdi.
Denemeye devam.
En azından (gerçi burda belli olmaz ama) 3d model ile uyumlu gözüküyor.
Ama bulenin de dediği gibi oyun çok iyi bir hoydonk yüzüne sahip.
Rüştü cidden çok iyi. VAN HOOİJDONK oyunu orjinalinden var zaten gerek yoktu. Bülent'i ben de tanıyamadım. Fatih Tekke'nin face'i yaparmısın?
face leri oyuna nasıl aktarabiliriz?
rüştü güsel diğerlerinde çalışılması gerek..
Orjinal Mesajı Yazan: sseba&lefter face leri oyuna nasıl aktarabiliriz?
Orjinal Mesajı Yazan: sseba&lefter
harbi ha nası olucak o?
abi ben bi patch indirdim en az 100 tne face vardı ve rüştüde içinde idi arsenalli keown yerine koyuyorduk yaptım oldu aynı böyle oldu çok benziyorlar
alin size Luciano">http://img.photobucket.com/albums/v258/ibo85/luciano.jpg>Luciano/a> ve Deniz">http://img.photobucket.com/albums/v258/ibo85/denizbaris.jpg>Deniz/a> ..
sagol trabzon senin icin bi ara gökdenizide yaparim veya fatihi..
öncelikle merhaba bence bülent pek iyi değil ama hooijdonk ve rüştü süper olmuş
BULEN TİN SADECE ANDIRIO YANİ SADECE O VAR pvh tavsana benzemıs rustu zati kolay ama sankı fazla ii deil gib ama yapmasını bilmediim icin bkma bnm yorumuma bu arada bu faceleri painttemı yapıosunuz nrede yapıosunz bi acıklasanıza yaw...
Orjinal Mesajı Yazan: GS1GS1 BULEN TİN SADECE ANDIRIO YANİ SADECE O VAR pvh tavsana benzemıs rustu zati kolay ama sankı fazla ii deil gib ama yapmasını bilmediim icin bkma bnm yorumuma bu arada bu faceleri painttemı yapıosunuz nrede yapıosunz bi acıklasanıza yaw...
Orjinal Mesajı Yazan: GS1GS1
paintten yapilirmi olum karemi çiziyo adam :D Photoshoptan falandir heralde...
hehehehehehehehehe ne biliim kimse bisey anlatmıo blki anlatırlar bu cahil felan derler die yaptım heheheh
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: