nomak99 ben oynuyorum şu an ve korku oyunu klasiklerinden biri bence kesinlikle oynamanı tavsiye ederim.
ceyo91 Bence de yasaklanamaz yakında geçcek elime ama:shocking: öküz gibi sistem istiyo benim sistem Windows XP Professional P4 1.6 Ghz İşlemci 512 MB Ram Bellek 128 OMB Ram NVIDIA FX5200 Ekran Kartı 40 GB Harddisk Direct 9.0x minimum kalitede olsa da oynamak istiyom oynarmıyım sizce:confused:
CANARY 54 ewet çok kasış bi sistem istiyo bende oymananı şiddetle tavsiye ederim. yasaklanma değilde herhalde yaş sınırı ile ilgili bi şeydir o ;)
nomak99 Orjinal Mesajı Yazan: ceyo91 Bence de yasaklanamaz yakında geçcek elime ama:shocking: öküz gibi sistem istiyo benim sistem Windows XP Professional P4 1.6 Ghz İşlemci 512 MB Ram Bellek 128 OMB Ram NVIDIA FX5200 Ekran Kartı 40 GB Harddisk Direct 9.0x minimum kalitede olsa da oynamak istiyom oynarmıyım sizce:confused: oynarsın da takılma ihtimali çok.takılarak da oynamak pek zevk vereceğini sanmıyorum.ama sadece ara videolarını bile izlemek çok güzel oluyor.
sir_efendie arkadaşlar bende NVIDIA GeForce MX 4000 126 MB war ben oyunu açamadım tam oyunba girecekken bir videa kart diye hata veriyor neden acaba???
ceyo91 arkadaşlar bende NVIDIA GeForce MX 4000 126 MB war ben oyunu açamadım tam oyunba girecekken bir videa kart diye hata veriyor neden acaba??? o kart oyunu açmaz açmaz arkaçım upgrade yap :cokkomik:
ghosty bak sana bişi diyim ben fearı p 3 1000 256 ram ve 9600 xtli makinede aslanlar gibi oynadım hatta bazı efektler açıktı.senin oynamaman dünyanın sonu demek.ilk çıktığında oynamak zordu ama yeni ekran kartı driverleri oyunda inanılmaz performans arttırıyor.driverini yükle oynarken coş tabii kartın iyi ise coşarsın o ayrı sistemin rahat oynatır
KalkVeSavas oyun full de çalışmak için min 2 gb ram istiyor . 256 mb derken 60 dolarlıkta 260 dolarlıkta kartlar var. ortalama bir sistemde her oyun çalışır yani.
mpfb1907 Geforce Fx 5500 256 mb da ben bu ayarları anlamadım çok karışık yapabileceğimin en iyisi nasıl olur oyun ayarlarında hiç kasmadan
KalkVeSavas save game lerimi açarken, yükleme bitmesine az kala. disconnected from server yazıyor.. aniden çıktı böyle bir hata,single playerın serverla ne alakası var. yaşayan var mı.
denizertuncay allah allah mp de oynasan der belkide sp de neden böyle dedi bence saveleri bir yere sakla oyunu baştan yükle belki bir yerindeki karışıklıktan dolayı oluyor olabilir.