badboy_t bazı arkadaşlar 29 ekim de diyolardı bazıları kasım 3-4 diyodu www.pescorner.de (reklam deildir)sitesinde 12 kasım felan yazıyo ben mi yanlış gördüm bi de siz bakın isterseniz almancam pek yoktur ama xbox ve pc için november 12 felan yazıyo.bi de siz bakın!beklemekten sıkıldım çıksın artık.bu konuda bilgisi olan arkadaşlar bizimle paylaşırsa sevinirim.
AiAS Level oyun takviminde 17 ekim diyo ben de şimdi gördüm,şaşırdım o zaman bugün çıkmış olması gerekiyo ama bugün pazar yazıcıoğlu fln kapalı bakamadım
R.DavidBeckham Yuh artık yani zaten WE8 ve Pes4 aynı oyun neden ikiside ps2 ye çıkıyor anlamadım. Bide tarih ertelenirsen konaminin bunu inadına yaptığını düşünmeye başlayacağım. Acaba fifadan bıkılmasını bekliyor olabilir mi? ondan tarihi biraz geriye atmış olabilir. Konami de canımı sıkmaya başladı.
badboy_t ya beyler ps2 için çıktı oyun we8 de pes4 te çıktı ben pc yi merk ediyorum pc için bilgilerinizi paylaşın :confused:
JASON KIDD PES4 Umarim cikmistir ama hice sanmiyorum resmi sitede xbox la ayni anda pc ye cikacak dioyr orjinal oyunu gorunceye kadar bekleyeylim derim ben
23polat Arkadaslar ekim ayini unutun cünkü kasim ayinin baslarinda cikacak Xbox versiyonunlan ayni zamanda. Ekim ayinin sonlarinda belki DEMO su cikar PES4.