http://members.home.nl/saen/Special/zoeken.html
Resimdeki 3 fark?
:D
Ewet öyle.Daha önce verilmişti burası.
ewet bu daha önce verilmişti.ama ben yinede açtım.çıkmasını bekliorken çıktı.ve bir anda sadece titredim
bende tırstım ilk gördüğümde :)
bende etki etmedi.çünkü fark bulamaya calısyodum :D
korktum dersem yalan olur çünkü diğer arkadaşların yazdıklarını okuyunca böyle bişey bekliyodum :D
ya ama rakadaslar hatalari bulamadim ben :drooling: :drooling: :drooling: Yok ama hic beklemedik bi anda geldi ya iyi korkuttu
abi ben yazılanlara bakmadan girdim fark ararken bi çıktı neydi o öle boş bulundum ellerim titredi valla gülmekten ölücektim töbe töbe yapmayın böle şeyler ben yaşlı bi adamım kalpten götüreceksiniz
ödüm patladı olm yapmayın böle
ne resimmiş be :D
güzel ama o cıkan kadını cok uzun süre koymuslar bi anda gelip gitse esrarengiz bi hava katacak :P
abi altıma azdaha zıçıyodum ya o ne öyle bide farkı bulamak için f 11 ekaranı tam kare yaptım monitöre iyice yaklaşdım harbiğ titredim ya : )
yazilanlari okumadan daldim sazan gibin goruntu deilde sts tirsitti valla beni bende masun masun fark ariodum lavuk gibi:)
harbi harbi tırstm ulen kalbime indi iimi :D
Orjinal Mesajı Yazan: tearaway güzel ama o cıkan kadını cok uzun süre koymuslar bi anda gelip gitse esrarengiz bi hava katacak :P
Orjinal Mesajı Yazan: tearaway
uzun olduğu daha iyi
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: