cracks ewet bu daha önce verilmişti.ama ben yinede açtım.çıkmasını bekliorken çıktı.ve bir anda sadece titredim
gunduz84 korktum dersem yalan olur çünkü diğer arkadaşların yazdıklarını okuyunca böyle bişey bekliyodum :D
H-KaN ya ama rakadaslar hatalari bulamadim ben :drooling: :drooling: :drooling: Yok ama hic beklemedik bi anda geldi ya iyi korkuttu
mazlumfirari abi ben yazılanlara bakmadan girdim fark ararken bi çıktı neydi o öle boş bulundum ellerim titredi valla gülmekten ölücektim töbe töbe yapmayın böle şeyler ben yaşlı bi adamım kalpten götüreceksiniz
Tearaway güzel ama o cıkan kadını cok uzun süre koymuslar bi anda gelip gitse esrarengiz bi hava katacak :P
CANARY 54 abi altıma azdaha zıçıyodum ya o ne öyle bide farkı bulamak için f 11 ekaranı tam kare yaptım monitöre iyice yaklaşdım harbiğ titredim ya : )
götveren yazilanlari okumadan daldim sazan gibin goruntu deilde sts tirsitti valla beni bende masun masun fark ariodum lavuk gibi:)
erelfb Orjinal Mesajı Yazan: tearaway güzel ama o cıkan kadını cok uzun süre koymuslar bi anda gelip gitse esrarengiz bi hava katacak :P uzun olduğu daha iyi