dRaGaO ! ya arklar bunu bilgates bile acıklayamamıs diolar ama ben inanmıom tukce cunku baqın microsoft word e girin sunu yazın =rand(200,99) yazın bakın ne cıkcaq.
kartal_omer Bu karakterlerin doğru gösterilip gösterilmediğini doğrulayan bir test yazısıymış.. font kutularını acarsanız aynı şeler var..
blind guardian Orjinal Mesajı Yazan: kartal_omer Bu karakterlerin doğru gösterilip gösterilmediğini doğrulayan bir test yazısıymış.. font kutularını acarsanız aynı şeler var.. way bee sen bill gates'ten de kral adamsın abi bill gates'in açıklayamadığını sen açıkladın walla helal sana :D
Amorph :D walla öyle olmuş.Bu bi ara yine yazılmıştı foruma ama Online Oyunlar'daydı sanırım.İlginç birşey.
zorbey Orjinal Mesajı Yazan: €uro1299 Q33NY windings 2 de bir deneyin! bu kodun ikiz kulelere çarpan uÇağın kodu olmadığı uzun zaman önce bi mod arkadaşımız tarafından ispatlandı.
dRaGaO ! Orjinal Mesajı Yazan: Hami(10) gereksiz ve saçma denemeye değmez abi ne bişcim adamsın ya sacma ysa bişi yazma alalaaa bu arada QENNY o ne beyler ben annamadım?