madada256 pcsuit yükledim ben bu 660 nasıl pcye bağlanıo. kablo falanmı gerekli. nasıl bağlanılıo bi söleyiverin.
TWISTER data kablosu ve 6600 telefonun driver'i (cd'si)lazım bak bu çok önemli cd olmazsa veri aktarımı yapılamıyor
madada256 Orjinal Mesajı Yazan: TWISTER data kablosu ve 6600 telefonun driver'i (cd'si)lazım bak bu çok önemli cd olmazsa veri aktarımı yapılamıyor cdsi var ama data kablo falan yok. bu kablonun adı ney söleyebilirmisin.
madada256 ya data kablo oldunu bilioz. dku -2 var 5 var hangisi o giriş uçları kabloların onlardan 6600 uyanının markasını soruom. adını yani dku5 mi 2 mi kaç uyuyo 6600 a
Vampire Bat bence bluetooth ya da kızılötesi al böylece diğer arkadaşlarına da pc den gönderip, alabilirsin ama diğer türlü her data kablosu her telefona uymuyor...
madada256 Orjinal Mesajı Yazan: Vampire Bat bence bluetooth ya da kızılötesi al böylece diğer arkadaşlarına da pc den gönderip, alabilirsin ama diğer türlü her data kablosu her telefona uymuyor... işte bende bunu sölüyorum. hangisi uyuyo data kablolarının 6600 a
FCPUMAS 20 dolara Billionton marka 10 metre bluetooth var mis gibi al tak bilgisayarina yukle driverlarini istedigin melodi istedigin resim istedigin screensaver i istedigin theme i indir bilgisayarina istersen adres veririm sana bedava melodi resim screensaver theme bulabilecegin...
madada256 ya arkadaşlar ben 6600 la dosya indiriom gprs ten mesela film müziği yükledim 113 kb lik kontörümüde yedi. ama yükledim telefon hafızasına yüklendi dedi. baktım yok galeride yüklememiş ama yükledi dedi ve kontörde yedi. acaba gprs ten inidrdim dosyalrı nereye atıo bu telefon. bilen varsa pls yardım etsin. :(
madada256 ya işte bunun ayarımı var. bende yüklendi dio. ama bakıom galeriye yok yüklenen video olsun ses olsun hep böle yapıo. acaba neden?
madada256 he sen bleutoothla yapıon. sen ultramp3 kullanıonmu eğer kullanıosan buprogramın crackıde varmı cracklımı bu program. :o
madada256 http://www.amedya.com/store/product.asp?dep_id=0&urunkodu=16 bu bluetooth ürünü 6600 uygunmu sizce. reklam deildir.
TWISTER dejavu doğru söylüyor gir bi telefoncuya o sana uygun olanını verir fiyatları orjınal 40 milyon civarı yan sanayi bilmiyorum
tanerummak selam arkadaşım 6600 a blue toot ile bişiiler yükleyebilirsin kabloye bilan gerek yoq yani cep telf nunn içinden çıkan programı kur ama ilk önce blue toot u kuracaksın makineye tanıtacaksın sonra gerisi gelir makineyi bilgisayara tanıtacaksın falan filan sonra bilgisayarda ek bi ürücü gibi bişiiler çıkacak sen de o klasörlere göre müzük filan bişii ler atarsın hade kolay gele...