blueeda ewet arkadaşlar öğrencilerin korkulu rüyası yazılılar başlıo buraya yazılı notlarınızı yazsanıza komik olur bence??? :rolleye3:
*{Bå®ô$_1905}* Bugün Matematik ile Ingilizce olduk.. Yarın Fransızca , Çarşamba Fizik sınawlarımız war , sonuchlar belli olduğunda yazarım....
Joetri trafik 88(en önemli ders :D ) Din Açiklanmadi ama oda 5 heralde bizim din hocasi çok iyi kolay soruyo Yarin matematik yani korkulu rüyamdan sinav var hakkinizi helal edin :D
*{Bå®ô$_1905}* Bugün Fransızca sınawı olduk fena geçmedi walla bi 70 fln çaksam iyi olur.. Yrn ise Fizik sınawı war we fizik dersim pek iyi deil o yüzden çk ei çalışmam gerekecek...
Amorph Hahaha ne war olm alınır.. :D biz de dün fizikten bi quiz olduk..4 soruydu.75 alıcam heralde.Genel bi quizdi.Okulda baya 0 alan varmış :D
blind guardian biz iki tane ingilizce quiz olduk ikisindede çok büyük kazmalıklar yaparak 62 we 68 aldım. Matematikten de quiz olduk ondan da çok büyük ihtimalle 3 alıcam matematik quizi iğrenç geçti bildiğim ne warsa hepsini unuttum :(
-Connect- Orjinal Mesajı Yazan: GaNgBoY Hahaha ne war olm alınır.. :D biz de dün fizikten bi quiz olduk..4 soruydu.75 alıcam heralde.Genel bi quizdi.Okulda baya 0 alan varmış :D Almanca'dan 52 Aldım diye Sevindirik Oldum , Adamlar 70-80-90 diyor yaaa. :,(
cimbomemre benim oku almanca hazırlıkda 5 alırdım 9 da 4 alıodum şimdi 10 a geldik 3 alıom..sonda da 2 alırı martiq :D