Orjinal Mesajı Yazan: Aykut13m
Geçen okulda arkadaşlarla konuşuyoruz konu Nba ve gelmiş geçmiş en iyi 50 adamdan açıldı.Ben dedim eğer bu gün olsaydı Garnett Duncan Hatta McGrady bile girerdi.Çocuklar gözlerinde Larry Bird Magic Johnson ve ^Karl Malone'yi.... Öyle büyütmüşlerki Garnett kim diolar.
Peki geçmişe döndüğümde bakıyorum.Garnett gibi smallforward var miydi.Dieceksiniz Doctor J.Ama Garnett te hem asist hem blok hem top çalma hem Sayi ve önemlisi Ribaund var.Az daha birbirimize girioduk.Sizce de ben haklı değil miyim.O zamanlarin starlariydi onlar.Peki şimdi böle anilacaklarini bilebilirler miydi.O zamanlarin starlarini 50'ye aldilarsa şimdi starlarini neden almasinlar?
1. Garnett kısa forvet değil PF yani 4 numara.
2. Hayatında hiç Magic'i veya Karl Malone'un eski halini görmedin sanırım. Magic'i anlatmaya burası yetmez zaten, Malone'u da izlersen eğer Tim Duncan'ı cebinden çıkartabileceğini görürsün. Mailman'in şanssızlığı kariyerinin His Airness ile çakışması olmuştur, bu yüzden hiç şampiyonluk tadamadı.
3.Senin saydığın oyuncular şu an süperstar, efsane olmak ise o kadar kolay değil ve sadece istatistikle olan bir şey değil. Tüm zamanların en iyi basketbolcusuna bakarsan (MJ), top çalma dışında hiç bi istatistikte 1. olmadığını görürsün. Ama MJ daima en iyidir çünkü kalbiyle oynadı.
4.50 Greatest Players sadece eski oyunculardan seçilmedi. 1996 yılında yapılan bu seçime örneğin daha gencecik olan Shaq da dahil edildi.
5. Kısacası haklı değilsin.