frankly Orjinal Mesajı Yazan: emremix_FB yahu arkadaşlar şimdi sakın mx kartı olanlar üzülmesin bu yazdığı sistem özellikleri pes3 ün aynısı bence yine pes4 üde mx kartlarda oynayabilirsiniz hiç üzülmeyin zaten tüm sistem özellikleri mininmumda maximumda pes3 le hemen hemen aynı isterseniz bakın readme kısmına pes3 te her neyse oyun çıkmadan hangi kartın çalıştırıp çalıştırmayacğını kimse bilemez pes3 te çok garip şeyler oluyordu benim arkadaşta gf2 64mb mx400 le paşa gibi oynarken aşağı cafedeki ati radon 9600 lü pc lerin hepsinde at arabası gibi yavaş çalışıyordu her neyse bekleyip görelim aynen katılıyorum+1
RubenMartin Ya harbiden pes3 gibi yawaş olmayacaksa mükemmel olur... Bu arada oyun pc için ne zaman çıkacak????
[H@CK€R]***KORS@N*** bende gf4mx440 var pes4 ü rahatlıkla oynayabilecekmiyim ona göre FX 5200 almayı düşünüyorumda birde bu 5200lerin fiyatı ne kadar acaba?
[H@CK€R]***KORS@N*** bilmiyorum kararsızım ama yeni bir kart kesinlikle alacağım ama ne alacağıma karar veremedim
Bule ATI 9800 Pro gereksiz pahalı.. Ona vereceğim paraya bir tane ATI 9600 XT alırım daha iyidir.. Ayrıca bendede MX440 var ama artık onlarında değişme zamanı geldi.. Ben 9600XT almayı planlıyorum..
goti bende powercolor 9600xt bravo var mükemmel bi kart tavsiye ederim 9600xt lerin en hızlısı.biraz pahalı ama değer hiç acımadım parama
plastic_clown abi illa ki daha kaliteli kartlar vardır ama kullanımı yaygın kartlar daha avantajlı.. şööle ki; adamlar oyunları yaparken daha çok bu tür kartlarla test ediorlar... mesela pes3'te nvidia ve atinin kartlarını kullanmışlar genelde... uyumluluk açısından bu tür kartlar daha avantajlı gibi gelio bana.. kaldı ki pes gibi çok hassas ve ne gibi bi performans elde edilecegi oldukça belirsiz oyunlarda...
[H@CK€R]***KORS@N*** bütçem kısıtlı olduğu için ekonomik bir kart almayı düşünüyorum araştırıyorum kartları nette
DonMichaelCarleone yaw abiler pes le we arasında ne fark var söylermisiniz... ben fifacıyım ama bu sene çok dandik.... pes yada we ye geçmeye çalışıyorum... pes 3 cd si aldım we 7 cd si aldım sadece girişlerindeki resim ferklı başka bi farkı yok galiba... birde klavyeden oynamak ölüm onun için sanırım joystick lalacaz...
GaLLaRDo Orjinal Mesajı Yazan: casus bütçem kısıtlı olduğu için ekonomik bir kart almayı düşünüyorum araştırıyorum kartları nette Valla ben yeni ati radeon 9600xt 128 mb ddr aldım 128 bit bi kart çok memnunum.FIC marka 262 milyona aldım peşin fiyatına 8 taksit.bide bascuda da vardı ( x300 ati radeon 128 mb)oda çok ii az daha pahalı ama karar senin.fx serisi hiç alma alcaksanda 5700 den aşağı olmasın.
Hami(10) Orjinal Mesajı Yazan: DonMichaelCarleone yaw abiler pes le we arasında ne fark var söylermisiniz... ben fifacıyım ama bu sene çok dandik.... pes yada we ye geçmeye çalışıyorum... pes 3 cd si aldım we 7 cd si aldım sadece girişlerindeki resim ferklı başka bi farkı yok galiba... birde klavyeden oynamak ölüm onun için sanırım joystick lalacaz... 2 oyun arasında hiç bir fark yok birisi japonyada çıkan(we) diğeri (pes) avrupada çıkanı ama avrupada çıkanı daha geç çıktığı için kadrolar düzeltilmiş ve bir iki ufak ekleme yapılmış oluyor ama ne grafikte ne oynanabilirlikte bi fark yok
Blacky Bende Atilon Radian 9600 Atx Cift Girisli Ekran Kartı far 256 DDram p4 1.8 Sanırım rahatlıkla calısır.. :hugs: :applause: :type:
Blacky Arkadaşlar bu Oyun Dvd-Rom'da mı calısıyor? Cd-Romda Calısmıyor mu ? Dvd-Rom Driver Dior Gereksinimlerinde.?
[H@CK€R]***KORS@N*** arkadaşlar FX5700 almaya karar verdim ama sistem gereksinimlerinde FX5700 yazmıyor yani pes4 FX5700 oynanamaz mı?
badboy_t Orjinal Mesajı Yazan: casus arkadaşlar FX5700 almaya karar verdim ama sistem gereksinimlerinde FX5700 yazmıyor yani pes4 FX5700 oynanamaz mı? oynanır ya nie oynanmasın?sen orda yazana bakma oynanır Fx5700 de kötü bir kart deilki.
Spocket Orjinal Mesajı Yazan: BuzlarPrensi Arkadaşlar bu Oyun Dvd-Rom'da mı calısıyor? Cd-Romda Calısmıyor mu ? Dvd-Rom Driver Dior Gereksinimlerinde.? DVD-Rom olarak piyasaya çıkar ama korsancılar CD'ye çevrilmiş halini piyasaya sürer heralde. Ama orjinaller DVD çıkacak.