*{Bå®ô$_1905}* Mewsim tam hasta olma mewsimi.. Dün gece beri sızlanıorum walla , hala başım ağrıor.. Doğru dürüst uyuyamadım , ateşim war.. Aman dikkat edin millet tam hastalık zamanı ona göre giyinin...
vince15 Harbi yaw bu havanın ne olduğu belli olmuyo sıcak diyosun donuyosun soğuk diyosun kazak giyosun güneş çıkıyo!!! geçmiş olsun barış bu arada!!
Mr_AsLaN Orjinal Mesajı Yazan: BaRiS_1905 Mewsim tam hasta olma mewsimi.. Dün gece beri sızlanıorum walla , hala başım ağrıor.. Doğru dürüst uyuyamadım , ateşim war.. Aman dikkat edin millet tam hastalık zamanı ona göre giyinin... ee peki bu senin hastalik bize bulasmasin neysse sana gecmis olsun ben yillik hastaligimi iki hafta once gecirdim bidaha olmam insallah
Overkill Zaten her sene havaların soğumaya başlamasıyla ben hastalık dönemine girerim. Bu senede aksamadı sağolsun, kaptık şifayı yine..
Dabulu Orjinal Mesajı Yazan: Mr_AsLaN ee peki bu senin hastalik bize bulasmasin neysse sana gecmis olsun ben yillik hastaligimi iki hafta once gecirdim bidaha olmam insallah KORKMA ABİ NETTEN BULAŞMIYO HASTALIK:)
Mr_AsLaN Orjinal Mesajı Yazan: hizlioglu KORKMA ABİ NETTEN BULAŞMIYO HASTALIK:) yapmaa yoksa Virus gibi birsey olmasin
*{Bå®ô$_1905}* Ya nyse geçti bnm hastalık.. Bnmki grip deildi sanırım bağırsak enfeksiyonu gibi bişeydi.. Hem ishal wrdı hem baş ağrısı hem ateş ama nyse ki gçti , hastalık sayesinde 3 günde 4 kilo wrdim o da yararı oldu ;)