Kaurismaki gerçekten çok kötü olaylar :( insanın okuyunca bazı üzülmemesi elde bile değil ... Devlet diyecem yarım etse ama ettiği kadar ediyor daha kapsamlı birşey yapabilir mi orasıda düşünülür... Allah yardımcıları olsun..
Dabulu ya abi doğru durumu gerçekten çok kötü olanlar var ama artık gerçek fakir olup olmadığınada şüphe edebiliyosun yani yardım ederken birilerine çok iyi araştırıp yardım etmek lazım ki gerçekten yardıma muhtaç olana gitsin yardım.
cracks vallah biz hersene fitre veririz.ve bu insanlarıda görünce acıyorum.allah hepsine ardım etsinn :(
cimbomemre abi tamam cok kotu seylerde bazı serefsizler mesela kızlayda dilenenlerin cogu ihtiyacı olmadıgı halde sakat fakirnumarası yapıo en cok onnara kızıorum...durust olsun lar insan gibi olsunlar canımı yesinler :) helal olsun derim
badboy_t güzel bi konu açmissin.tabiki durumu iyi olanlarin yardim etmesi gerekio ama onlarda kardesim kendi karinlarini doyuramiyolar oturuyolar kalkiyolar çocuk yapiyolar,çok sinir oluyorum bende ama genede aciyo insan ya tamam durumun iyi olsun yap kaç tane istiyosan zaten fakirliin kaynagi bu bilinçsiz üreme!parasi olan dogursun olmayan yapmasin kardesim ne bu böle ya kiziyorum walla ya.
badboy_t Orjinal Mesajı Yazan: siyahlabeyaz zuhauhauhauha lafa bak çok güldüm :D bi köyde seminer yapmışlar anlatmışlar korumaları fln nüf. çoalmasın die.. ama hiçbi deişme olmamışş.. Sora araştırmışlar nie fln die.. Ne oldu die.. İŞte sonuç.. Erkekler korumayı çiinerken kadınlar ise hapları işi yaptıktan sora almışlar.. enteresan.. hahahahaha züperdi bu iste.
madada256 LÜTFEN BU YAZIYI OKUYUN ! işte görün bizi diğer dünya devletlerinden ayrıran özelliğimiz. NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE! Türk Milleti gibi iyilik sever ve duygusal bir millet daha yok yer yüzünde. bazı arkadaşlar demişki işte bazıları üçkağıtçılık yapar dikkat edip yapmalıyızx falan demiş. OLURMU ARKADAŞLAR SEN GRDÜĞÜNDE İYİLİĞİNİ YAP SEN İYİ NİYETLE YAKLAŞ EĞER KARŞINDAKİ İYİ NİYETLİ DEĞİLSE O KENDİNİ KANDIRMIŞ OLUR 2 KATI GÜNAHA GİRER. SEN İYİLİĞİNİ YAP. NE DEMİŞLER İYİLİK YAP DENİZE (YETER Kİ ALLAH KABUL ETSİN.)
WaRCrafT arkadaslar dediğiniz gibi bunun bi sorunuda çok çocuk yapma madem geçinemiyceksiniz neden çok çocuk yapıyosunuz anlamıyorumki? ha bu arada beyler biz evleri gezdikte gördük yardım ettik +++++++ yorumlarınız için thanks