bu tam dıaler sayılmaz sımdı bakın nete gırıom normal baglantıdan 2 dakka sonra kendı kesılıo we baska bı yerı aramaya baslıo acıom tel ı dınlıom aradıgınız no santralde kayıtlı deıldır yazıo nese sonra kendı kesılıo ama bu bnm baglantıyı kesıp kendı bı yerı aradıgı zmn pc de yenı bı cevırmelı ag baglantısı yaratıo adı ALL dıe bısı bn onu sılıom ama yıne cıkıo sonra baglıyken kesıp bole bısı bn dosyasını bulamadım hıc bıyerde arıom arıom bulamıyom nete gırıp soledıklerınıze ındıremıyom cunku baglantıyı kesıyo tam ındırırken onceden de olmustu dosyayı bulup sılmıstım duzelmıstı sımdı dosyayıda bulamıom napcam bn yaaa yrdm edın ınternet bana lzm :(
ark.lar ad awarede cıkan butun krıtık dosyaları once karantınaya attım ordanda sildim hepsını sonra bı daha taradım hıc bulmadı neyse sımdı nete gırdımde bı kac dakka sonra bu baglantı cıkıo bnmkını kesıp baska no cewırıo kadının tekı santralde yoq fln dıo sonra baglantı tekrar kesılıo we o olusan baglantı kayboluyo we hıcbısı yoqmus gıbı pc eskı halıne donuo fakat bı daha gırdıgımde yıne cıkıo sonra yıne kayboluyo nedır bu yaaa???????