Mithrandirr Beyler Cs Sourcede Maplerİn Ana Tabanlari Ayni Olsa Bİle GerÇekten Taninmiycak Kadar DeĞİŞmİŞ Kaplamalar Da Buna Dahİl Bakin TerÖrlerİn BaŞlama Yerİne Sİzce Bu DeĞİŞİm Eskİ Ustalari Etkİler Bİ İnsanlarin Akli KariŞior ÇÜnkÜ Bİraz Affaliyor İnsan Bazen DÜŞÜncelerİnİz???( AYRICA OYUNU BAŞKA İNDİRERN VARSA BEN 8-8 DE BİLE BAYA LAG SORUNU YAŞADIM 256 DA SİZDE DE VARMI)?
HaLuK bisey merak ettim bu görüntüler ii güzel de ya bu source versiyonu condition zero gibi kendin ilerlemeli bi sürümmü yoksa cs 1,5 tarzı multi-lan yeni sürümmü?
Exvision çıkar arkadaşlar bu çıkan zaten yasal server değil herhalde ?!? daha görmedim gerçi ama kısmetse yarın oynayacağım
sabri555 Bendede var CS_Source, cünkü ben bir 9600 XT aldim. Icinde de bir HL2 KEy vardi, onunla active etim accauznt
Mithrandirr Bende bi crack buldum aynı zamanda official serverlardada oynanıo istiyen msnden irtibata geçsin
Exvision Orjinal Mesajı Yazan: sabri555 Bendede var CS_Source, cünkü ben bir 9600 XT aldim. Icinde de bir HL2 KEy vardi, onunla active etim accauznt Arkadaşım sana birşey soracağım 9600Xt yi alırken sen söyledinmi HL2 kuponu varmı diye yoksa haberin yokmuydu alırken ? Ben alacaktım adam HL2 kuponu yok bunlarda dedi sinir etti beni :mad: