marquess bende heycanLa bekLiorum biLader ösym görevLisi 10-12 gün demiş heraLde 20si gibi açıkLancak.. yaLnız hiçbiyerde bu konuda bi açıkLama yok reziLLik ya..kurayLa gaLİba :p
madada256 pazartesi açıklanması lazım çünkü 25-28 ekim kayıt var. onun için daha adrese yani benim eve zarf la gelecek. 25 ne 8 gün var. çarşambaya kadar açılanır. bence?
marquess bide hiçbiyerde bişey demiyo kılavuzdada sölemiyodu tav oLdum ya..ösym ye mail yazdım ama bakalım ona cevap gelmeden açıkanır belki..zaten sabırda kalmadı!
madada256 Orjinal Mesajı Yazan: gunduz84 bugün bi arkadaşım öğrendi sonucu hade be yalan atma sallama. öğrense bugün açıklanırdı. kesin. :(
gunduz84 Orjinal Mesajı Yazan: madada256 hade be yalan atma sallama. öğrense bugün açıklanırdı. kesin. :( Vallahi bak çocuk hiç bir yere yerleştirilmemişti bugün elinde bi kağıtla geldi bahçeşehir(tam hatırlamıyorum ismi) beşiktaş kampüsüne yerleştirildiği yazıyodu
madada256 Orjinal Mesajı Yazan: gunduz84 Vallahi bak çocuk hiç bir yere yerleştirilmemişti bugün elinde bi kağıtla geldi bahçeşehir(tam hatırlamıyorum ismi) beşiktaş kampüsüne yerleştirildiği yazıyodu ya olm o zaman nie internette yok bu kesinleştiği gibi açıklıyorlardı internette dur bi internet haberlerine bakam.
Eagle-Eye evet bugün açıklanmış ben de duydum ilk posta 20sinden sonra demiştim ama ösym beni yanılttı 19unda açıkladı e buna da şükür.. ek kontenjanla biryerlere giren oldu mu?