HellscreaM slm herkese levelın dvdli versiyonunu alan varmı?? ben cdli versiyonunu aldımda meraktan soruyorum sadece ayrca fiyatı ne kadar??
tifosie fiyatı 11 miyon içinde 4 gb lik bilgi war işte demolar oyunlar videolar felan ama ben yinede cd li versiyonunu tercih ettim...
blind guardian ne yani şimdi dvdli wersiyon olayına takıldı kafam şimdi bu werdikleri cd'yi cd-rom'lar açamiicak mı illa dvd-rom mu lazım
ufuk_abay bende alsammı acaba benimki hem cd okuyo hem cd yazıyo hem dvd okuyo hem dvd yazıyo alsammı? ne zaman çıktı ?
Exvision Ben sırf Medal of Honor - Pacific Assault için arıyordum ve sonunda buldum şuan ise Demoyu kuruyorum bakalım nasıl yapmışlar .
tifosie benimde arkadaş almış ama dvd sürücüsü yok herifin bana verdi cd yi bi güsel kurcaladım pasific assaultta baya güsel bu arada ;)
HellscreaM peki alanlar dvd'nin içerigini kapsamlı bir sekilde yazabilirlermi??begenirsem bende alırım medhonpas assaultu oynadım demosunu cook kısa bide utanmadan adamlar 500mb yapmıs...
Mithrandirr Ya Bence Gereksİz Adsl Olanlar İÇİn Ben O Verdİklerİnİn Hepsİnİ Çektİm Rome Total War Demo HarİÇ Onun Da Oyunu Var Da Ondan :d
Mithrandirr peki alanlar dvd'nin içerigini kapsamlı bir sekilde yazabilirlermi??begenirsem bende alırım medhonpas assaultu oynadım demosunu cook kısa bide utanmadan adamlar 500mb yapmıs... WWW.LEVEL COM.TR DEN BAK İŞTE BÜTÜN İÇERİK YAZIOR
e_tokay Arkadaşlar DVD bende aldım ama pişman oldum... 11 milyona yazık... onun yerini cd level + chip alın bence...
Hami(10) ben bu ay level yerine chip aldım ve level almamaya karar verdim artık chip alacağım dvd de fena değil arkadaştan baktım güzel demolar ama 11 milyona değmez