BeKTaS F1GO mithatinndir hocam sorular sana 1-torrentleri nasıl açıcaz ne ile açılıyo bu lanet tottern belgeleri 2-linkini benim mailime yani figo976@hotmail.com a yollarmısın hemen pls
emre_acar1989 yaa yardım edin şu 476mb lik yamayı indirdim bekliom öle napıcam.Tıkladım 31 tane aynı dosyadan extrach yaptı
madada256 bende oynadım. sanki adamların yürüyüşleri cs 7.1 gibi ama oyuna 100 üzerinden 100 veririm. süper yapmışlar.seri olmuş oyun :hugs: :)
BeKTaS F1GO madada256 tebrik ederim sonunda başarmışsın cs 7.0 gibi hatta yürüyüşleri de zoom shout özelliği yoq gibi bişey olmuş zoom geç açılıyo biraz :yikes:
madada256 Orjinal Mesajı Yazan: BeKTaS F1GO madada256 tebrik ederim sonunda başarmışsın cs 7.0 gibi hatta yürüyüşleri de zoom shout özelliği yoq gibi bişey olmuş zoom geç açılıyo biraz :yikes: saol gangboy arkadaş sayesinde başardık ben doru yapıomuşumda o yüklediğim dizindeki crack dosyasının içindekileri hepsini kopyalamamıştım. yüklediğim dizine. gangboy arkadaş saolsun. :)
BeKTaS F1GO madada sırlar ayrıtılarda gizlidir demekten dilimde tüy elimde şey bitti yai gagboy kaptı yaptı helal olsun ona
madada256 Orjinal Mesajı Yazan: BeKTaS F1GO madada sırlar ayrıtılarda gizlidir demekten dilimde tüy elimde şey bitti yai gagboy kaptı yaptı helal olsun ona işte en kısa cevabı verdin adam kapmış yapmış bu kadar başka bişşey denemez.
BeKTaS F1GO tamam işte hocam adam benden kaptı yaptı tiyo sahbibi benim alıyormusun beynine oksijen gidiyomu haa deli etme beni bak ayıp etme
madada256 Orjinal Mesajı Yazan: liman beyler bu yeni countermi ????????? nerden indircez link verin acele forumu iyi araştır var büsürü link
BeKTaS F1GO Orjinal Mesajı Yazan: madada256 ne diyon lem sen kapa azını sinirlendirme beni daha fazlada cvp yazıpdurma senden kapmış nerden kapmış yapmış sanane sen nekarışıon halla halla senin kafan çalışmıo asıl. arkadaşlar biyerden maksimum fps buldum. lagaluga ya gerek yok bilgisizliğin llüzümü aşağılama değildir siz "nekarışıon halla halla senin kafan çalışmıo asıl." bu lafıızla gösterdiniz aşşxxlık olduğuuzu oda kesi sesiizi pls
madada256 Orjinal Mesajı Yazan: BeKTaS F1GO lagaluga ya gerek yok bilgisizliğin llüzümü aşağılama değildir siz "nekarışıon halla halla senin kafan çalışmıo asıl." bu lafıızla gösterdiniz aşşxxlık olduğuuzu oda kesi sesiizi pls ya bak uzatma kafamı kızdırma sen neyi arayon ya ne arıon onu anlamadım ben seninle tartışarak ban yeme niyetinde değilim erkek adam uzatmaz bişeyi. :mad: artı hakaret etme sınırı aşıon tepemi attırma
liman kavga mı ediyonuz loo olaa bana link verin bu ne countermi bu internet cafe de oynatcam indiremmi lan game varmı ??
liman şiiiiiiiiiiiiit bi iyilk yapın bana tam calışan bi link verin internet vafede oynanırmı lanm game varmı sölüverin nocak bea
BeKTaS F1GO http://www.soccercenter.net/index.php?sayfa=Forum/KonuGoster&forumkonuid=33665&page=1&pp=10