Evet arkadaşlar pekçok arkadaşımızın sorun yaşadığı ' There is No Room ' problemini çözmek için bir tutorial hazırladım. Bu dosyayı sitemizin PES bölümünden bulabilirsiniz.
benim ihtiyacim yok ama helal olsun güzel bir calisma :)
Ben okudum ama yapmaya çalışınca oyuna girmedi(top import laycaktım) sonra silip tekrar yüklemek zorunda kaldım.
Ben siteden indirdim ama afs extract calismadi bilmemne MSCOMCTL.OCX YOK YADA KAYIP DİYOR
Hmm bir problem var o zaman. AFS Extract programını diğer sitelerden de indirebilirsiniz.stavros sana cevabım ise tutoriali daha dikkatli okuyup dikkatlice yapman.
sorun sizce afs de mi çünkü forma fln improtlarken bi sorun çıkmıyor birde TSL yi yüklerken boyut arttırırken boyutlarını daha fzla yapsak 150pl.afs di glba bunun boyutunu yükseltsek aynı görevi görürmü
Orjinal Mesajı Yazan: Sarpus Ben siteden indirdim ama afs extract calismadi bilmemne MSCOMCTL.OCX YOK YADA KAYIP DİYOR
Orjinal Mesajı Yazan: Sarpus
Dediğin dosya AFS Explorer için bir .DLL dosyası oluyo. O dosyayı bulamazsan AFS programını açamazsın. Önce onu bulmayı dene. Google'dan felan arat bence.
Copyright ©2001 SoccerCenter.Net - E-mail: info@soccercenter.net
Barındırma: