demon1c herkese özel msj fln yollanmaya kalkılırsa o iş yalan olur siteden yetkiili bi kişi sitede bunu en baştaki KONU lara bunu koymalı o zmn olur bu iş
blind guardian ooooooo ööle boşuna kasmayalım 410 kişi olur 2 hafta sonra hadi 411 yapalım diye kasarsınız boş işler bunlar kuty'nin dediği gibi dersinize çalışın ya da çalışmam diye tutturuyosanız gidin biraz temiz hava alın açılırsınız ;)
cracks Orjinal Mesajı Yazan: Sevsenkiyo ooooooo ööle boşuna kasmayalım 410 kişi olur 2 hafta sonra hadi 411 yapalım diye kasarsınız boş işler bunlar kuty'nin dediği gibi dersinize çalışın ya da çalışmam diye tutturuyosanız gidin biraz temiz hava alın açılırsınız ;) heh bize diyene bak.biz ders çalışalım sen git ezgiyi sev!!!
cracks konuyu deiştirme marull.katılmak istiyen varsa katılır CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 4 GİBİ.veya PAZAR GÜNÜ 3-4 GİBİ
Kaurismaki böyle boş bir olay yerine , oyunlar için bişeyler yapmaya çalışsanız sürekli ve de bunları site yetkililerine ulaştırsanız site yayınlasalar.. daha sağlam işler war yani ;) ...
Kaurismaki Orjinal Mesajı Yazan: paladin meraklıysan sen uğraş o işlerle.. ;) ben elinden gelen diyorum editing forumlarda uğraşan arkadaşlar war ;) ben anlasam o işler den neden durayım ;) ...
Kaurismaki Forum Kuralların da ; 1 kişinin 2 veya daha fazla üyelik kullanması yasak .. diye yazıyor biliyorum ;) ...
Kaurismaki Orjinal Mesajı Yazan: cracks konuyu deiştirme marull.katılmak istiyen varsa katılır CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 4 GİBİ.veya PAZAR GÜNÜ 3-4 GİBİ arkadaş böyle dedi :) ...