blueeda amma abarttınız ha siz hiçmi discovery channel seyretmionuz? bi program seyretmiştim örümceklerle ilgili...ıyyy ne acayip şeyler var yaa... :whoa:
ufuk_abay abi o askerler hiç mi tırsmıyo bu canlansa mıççak bi tarafımıza die adam bide elinde tutuo ben onun 100 metre yakınına bile yaklaşmam büyüm olduğu kadar hızlı,öldürücüdür. düşünün tam resme bakarken vicik vucuk ses gelio veee monitörün üstünden YÜZÜNE SIÇRIYO korktum bea :whoa: :yikes: :rolleye3: :eek:
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: uASerdar Irak ta abd askerleri mi yakalamış bu haywanı ?... Ewt , öyleymiş. Bna 10 milyar werseler tutmam walla o haywanı.. Tutarsm da ölür giderim korkudan :D : )
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: Baron bunun yatağınızın altından çıktığını düşünün Yk walla nyse ki yatağımın altı kapalı , çkma ihtimali yok ;)
McLanE bildiğime göre bu örümcek çöllerde yaşıyo 1 metre ye kadar zıplaya biliyo ısırdığı yerleri felç yapıyo birde tarantula ve akreplerlerle besleniyo bunlar kesin doğrumu bilmiyorum ama gerçekten feci bir hayvan :)
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: McLanE bildiğime göre bu örümcek çöllerde yaşıyo 1 metre ye kadar zıplaya biliyo ısırdığı yerleri felç yapıyo birde tarantula ve akreplerlerle besleniyo bunlar kesin doğrumu bilmiyorum ama gerçekten feci bir hayvan :) Oha ya neymi$ bu haywan :D 1 metre zıplıosa dehşettir...
erelfb Orjinal Mesajı Yazan: TWISTER oha filan yani bunlar ne böle insan fotoğrafından korkuyor(bir de yatagının altından çıksa) çıktığını düşünemiyorum bile :D
showman Orjinal Mesajı Yazan: TWISTER oha filan yani bunlar ne böle insan fotoğrafından korkuyor(bir de yatagının altından çıksa) 3,5... 3,5... 3,5... 3,5... 3,5... 3,5... 3,5... 3,5... ne yapacağımı bilemem... ama altıma s.çacağım kesin...
DOOMHAMMER1903 http://www.arachnology.be/Arachnology.html alın buralarda biçok örümcek vardır zuhahahaha :D (reklam değil,araknoloji ile uğraşan bir sitede naapim? Zaten çok tırstıyom)