Owea Walla hi ii çizim ,, diline bişey demiorum . Filmini de izledim helal olsun çok guzel Zaten çok sewdiğimden avatarimi south parkin sitesinden, yaptim orda ayarlayabiliosun kendine gore avatarimda bana çok benzio ...
Overkill Vay be burada south park seğrden birini görmek gözlerimi yaşarttı. Dünyanın en iyi dizilerinden biridir south park, simpson falan hikaye olur yanında. Ben zaten ilk bölümünden beri seğrederim hatta çoğu bölümü 4-5 kez seğretmişimdir. cnbc-e ile uğraşmayı bırakmayan rtük diziyi saat 00:00'a üstelik pazar gününe koydu ama inatla seğretmeye devam ediyoruz..
Joetri filmi çok güzeldi saddamla seytan çok güzeldi :D Güzel bisi south park rasladimmi seyrederim...
Eagle-Eye valla gece 2'de de başlasa seyredilir hatta gecenin yarısı rtl'de rastlarsam almanca bilmediğim hala seyrediyorum hele ki yeni sezonda pazar günü üstüne bi de seinfeld çok iyi gidiyor Orjinal Mesajı Yazan: "Overkill" simpson falan hikaye olur yanında yok onun da hakkı yenemez tabi ama aklıma geldi şimdi simpsons'la dalga geçtikleri bölüm de süperdi "simpsons did it, simpsons did it" :)
Owea Wallahi yatiriolar beni o saatte cumartesi iken izliodum amma pazara alininca 1 de o saatte hic izliyemiodoum. Filmini 4 kere izledim.Hala zevkle izliom.Bence South Park > The Simpson
Overkill Yalnız filmini piyasadaki dublajıyla seğretmeyin. Çünkü adamlar biryerlerinden sallamanın en güzel örneklerini göstermişler. Bir süre sonra ingilizce bilmediklerini falan düşünmeye başladım çünkü bir çok replik resmen sallanmış. Zaten south park orjinal haliyle güzel. Bu arada south park'ın saddamlı bölümü benimde hasta olduğum bir bölüm ama rtük pek sevmemiş olacakki o bölüm yüzünden south park 1-2 yıl yayınlanmamıştı. Bizim ısrarlarımız tekrar başladı.(seğretmeyenlere; bölümde şeytan ve saddam se vgili olarak gösteriliyordu ve şeytan bir şey danışmak için tanrının yanına gidiyordu. Bu sahnede tanrının resmedilmesi rtüke bayağı dokunmuş)
Fevzi abi harbiden ço güzel south park ama simpsons larda fena değil ben ikisin de çok severim Ama simpsons daki bart a hayranım
GOZİT ben çooook eskiden izlerdim o da yakaladığım zaman sonra çok geç saate aldılar aklımdada bi bölümü var sınıfca ormana geziye falan gidiyolar