Orjinal Mesajı Yazan: cbaykal
avea logosu biraz yamuk gibi, şorttaki texture o kare kare olan kısım (baklava) sanırım orjinalde yok o yüzden bence gereksiz. asıl önemlisi daha yapabilen yada uğraşan çıkmadı; orjinal formada çubuklar omuzdaki çizgilere kadar çıkıyor, ben oldfart ın yanılmıyorsam formasında bunu yapmayı denedim fakat öndeki ve arkadaki çizgiler simetrik olmadığı için beceremedim. eğer bunu da göz önünde tutarsan gerçeğine yakın olur.
ama genelinde güzel forma.
Haklısın cbaykal çubuklar konusunda. ben onu son sürümde yaptım. yeni patch'de doğrusunu görebileceksiniz.
Bu arada yukarıdaki formada yaka aslında Scorpion'un da değil kEL'in İsveç formasından yapılmış. Bu çok önemli değil. Bir takım detayları öğrenene kadar (bilhassa yakalar) bir yerlere bakılabilir. Bu arada sadece efekt vermek uğruna pattern'leri abartmamakta fayda var. Bu hataya ben de düşüyorum zaman zaman.
Bu arada yeni forma yapan arkadaşların başklarının yaptığından "ilham" almasını anlayışla karşılıyorum. Ama zamanla herkesin kendi template'ini, patternlerini, logolarını kendi yaparak 100% kendi formalarını yapmalarını öneririm. Bunun içinde photoshop'u iyi öğrenmek gerekiyor. Inanın bu formaları yapmak için çok çaba gerekiyor ve birisinin sizin yaptığınız formanın aynısını alıp texture filan ekleyerek yeni forma yaptım nasıl olmuş demesi komik oluyor (senin için demiyorum kanaryagücü).
Sonuç olarak kanaryagücü, iyi bir başlangıç. Yeni çalışmalarını bekliyoruz.