keremtas "Merhaba, 2006'da sizi bekliyoruz." Yukarıdaki cümleyi Fransızca Almanca Yunanca Polonca İtalyanca Rumence dillerine çevirebilen birisi olursa çok memnun olacağım.(Sadece bir dili çevirbilse de yeter! :D )
blind guardian barışa söyliyim de fransızcaya çewirsin gerçekten de çok merak ettim neden sordun otelin filan mı war uludağda oraya mı yazıcan
Kokane Ingilizcede Hello, we expect you on 2006! gibi bisey olmasi lazim. Diger dillerde küfürden baska bisey bilmiyorum maalesef,normal seyleri cok az:D
Kokane Welcome hosgeldin demek, expect beklemek. Daha 2006 gelmediki hosgeldiniz diyek. Kocum :cool: Yeni farkettim arkadas zaten ingilizceyi sormamis. :rolleye3:
keremtas Orjinal Mesajı Yazan: Sevsenkiyo barışa söyliyim de fransızcaya çewirsin gerçekten de çok merak ettim neden sordun otelin filan mı war uludağda oraya mı yazıcan Otelim filan yok. Okulda bu dillerini yazdığım ülkelerle bir proje yürütüyoruz farklı ülkelerdeki çocuklarla iletişime geçeceğiz. 2006'da da bizim ülkeye gelecekler. O yüzden bu soruyu sordum. Ayrıca diğer yazdığım dillere de çevirebilsek çok mutlu olacağım.
CrossOver Orjinal Mesajı Yazan: Sevsenkiyo barışa söyliyim de fransızcaya çewirsin gerçekten de çok merak ettim neden sordun otelin filan mı war uludağda oraya mı yazıcan benim bildiim 11 yaşındakilerin oteli olmaz :D
blind guardian Orjinal Mesajı Yazan: militan benim bildiim 11 yaşındakilerin oteli olmaz :D e onu bende biliorum da belki babasının işi otel işi felandır diye düşündüydüm :D
Mr_AsLaN Orjinal Mesajı Yazan: BaRiS_1905 Bn yrn Italyanca'ya da çewiririm.. Beqhle sn yarına kdr , sabret! :D niye bugun cevirirsen olun mu ? hehehe
*{Bå®ô$_1905}* Orjinal Mesajı Yazan: Mr_AsLaN niye bugun cevirirsen olun mu ? hehehe Olmaz bugün. Çnkü Italyanca bilmiorum , bi arka sorcm yrn :D
Mr_AsLaN Orjinal Mesajı Yazan: BaRiS_1905 Bn yrn Italyanca'ya da çewiririm.. Beqhle sn yarına kdr , sabret! :D niye bugun cevirirsen olun mu ? hehehe
Mr_AsLaN Orjinal Mesajı Yazan: BaRiS_1905 Olmaz bugün. Çnkü Italyanca bilmiorum , bi arka sorcm yrn :D heheh ne ugrasiyon internette bussuru site var
keremtas Orjinal Mesajı Yazan: Mr_AsLaN Hollandaca heheh Hallo, We wachten op jullie in 2006 Ben Hollanda ile ilgili bir şey yazmadım ve lütfen diğer dillerde de bir şeyler bulalım. Yoksa sadece Almanca ve Fransızca bir işe yaramaz.
keremtas Şu ana kadar üç dili buldum. Bunları yazan herkese teşekkürler. Geriye kalan dilleri bulabilen birisi lütfen hemen yazsın. Geriye kalan diller: Yunanca Polonya dili Rumence
blueeda Orjinal Mesajı Yazan: VaRoL Fransıca:Salut, nous vous prévoyons sur 2006 İtalyanca:Ciao, lo aspettiamo su 2006 Rusça:Привет, мы ожидаем Вас на 2006 İspanyolca:Hola, nosotros lo esperamos en 2006 Almanca:hallo, verwachten wij u op 2006 Portekizce:Het hallo, verwachten wij u op 2006 Çince:喂,我們 2006 年期待你 Umarım yararlı olur... bu ne ya :whoa: nerden buldun bunları kardeş?? :yikes: hem o çince ve rusçada harfleri nsl yaptın ya :whoa: