1987togi fm nin demosunu indirdim ve oynadım ama hiç hoşuma gitmedi bu oyunmu cm nin papucunu dama atıcak? boş versenize ben bu oyunu cm ile kıyaslamam bile umarım cm5 te bu kadar kötü olmaz :mad:
emre_acar1989 aynen katılıyorum sana oyun benimde hiç hoşuma gitmedi.Benim tercihim kesinlikle cm olcak.ADI YETERRRR.Ama ne olursa olsun 2sinide alıp oynicam
NecromanceR Anlatmaktan dilimde tüy bitti ama anlamıyorsunuz hala . Bu çıkan Beta Demo idi . Oyun bundan tümüyle farklı olacak . Yapımcılar oyun oynayın diye değil , arayüzleri görün diye verdiler bunu . Esas yama 1 ay sonra ...
tifosie gerçekten ya bu oyun hem demoydu hemde betaydı üstünde ne kadar gelişme olacak bir düşünün derim bide cm5 diye tutturmuşunuz gidiyonuz eidos-sigames ayrıldı hala bilmiyomusunuz tamamen bağımsız iki oyun çıkıcak yani cm de sıfırdan başlıcak nese çıkınca ikisinide alıp bakıcas sonra konuşurus ;)
emre_acar1989 cm yle fm yi biliom merak etme ben screenshotlardan falan fm yi daha çok beğendim o kadar benim en çok istediğim şey o yuncu değerlerinin yüksek olmasıydı cm de 99 a kadar fmde 20 bu yüzden ilk tercihim cm olcak